Закарпатські депутати проситимуть Раду скасувати візовий режим з Європою

admin 26.02.2014 09:50 СОЦІО

Депутати Закарпатської обласної ради планують звернутися до парламенту з проханням прискорити роботу з підписання угоди про асоціацію України з ЄС та запровадження безвізового режиму.

Про це на зустрічі з Генеральним консулом Угорщини в Ужгороді Йожефом Бачкаї та консулом Ендре Саліпскі повідомили прежставники Закарпатської облради.

Мотивація - кровопролиття зупинено. Закарпатці теж були учасниками Майдану. Нині ведеться пошук винних у ситуації, тих, хто віддавав злочинні накази.   Треба шукати компроміс в суспільстві для демократичного розвитку країни», – зазначив Іван Балога. Також керівник ради нагадав, що точкою початку протестів стала відмова влади від євроінтеграційного вектору розвитку країни. «Нині це питання має бути одним з головним. Ми хочемо будувати суспільство на європейських цінностях. Тому завтра на сесії планується прийняти звернення депутатів до парламенту щодо прискорення роботи з підписання угоди про асоціацію України з Європейським Союзом та запровадження безвізового режиму для громадян України, — повідомляє прес-служба Закарпатської облради.

admin

ТЕГИ : візаЄвромайданлюстраціяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат