«Говерла» перемогла найтитулованішу команду Вірменії

Інформаційний відділ ФК "Говерла" 05.02.2014 15:24 СПОРТ

У третьому контрольному матчі на других навчально-тренувальних зборах «Говерла» здолала вірменський «Пюнік» - 1:0

Перша половина гри проходила в рівній боротьбі без гострих моментів, досить спокійно. Першими завдали удар футболісти «Пюніка» - вірменський футболіст   пробив з 16 метрів – правда удар виявися не точним. Ужгородці ж відповідали небезпечними виходами, але їм не вистачало завершення. Хорошу нагоду для взяття воріт   мав Нікулае який замикав навіс з флангу, м’яч пройшов вище воріт.

На другий тайм футболісти вийши зарядженими на боротьбу. Моментами гра була жорсткою, так в ігрових ситуаціях травми отримали Кадимян, Морозенко та гравець на перегляді. Не обійшлось і без вилучень, арбітр матчу показав червону картку спочатку гравцю єреванської команди за грубу гру в центрі, а потім Маріус Нікулае отримав другу жовту, за затримку футболіста. Але регламент товариського матчу дозволяв замінити гравців.

Щодо моментів, то їх було багато. Футболісти «Пюніка» декілька разів виходили на ворота Бабенка, який прекрасно відбив вихід один-на-один гравця «Пюніка», свою справу робили захисники які догравали до кінця в епізодах.

У відповідь наші футболісти створили також чимало біля володінь «Пюніка». Спочатку Дірсео замикав навіс з флангу – м’яч пройшов вище воріт, згодом непогано пробивав Ле Таллек, але його удар прийняв на себе захисник. Єдиний гол був забитий після подачі із штрафного. Новачок команди Азве навісив на Ле Таллека, який пробив по воротах, кіпер «Пюніка» відбив перед собою, а на добивання першим встиг   Віталій Лисицький, який переправив м’яч у ворота.

Наступний поєдинок ужгородці зіграють проти казахстанського клубу «Ордабаси». Матч відбудеться 8-го лютого. Про початок матчу повідомимо   згодом.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат