Грозний: Карпати й Говерла мали зіграти внічию, якби не шалений м

ФК Говерла 01.12.2014 15:47 СПОРТ

Відбулися більшість матчів 14-го туру. Ужгородська "Говерла" грала у Львові з "Карпатами" і мінімально поступилася. Останній матч туру відбудеться сьогодні — «Дніпро» прийматиме «Металург» (Д).

Після успішних матчів у чемпіонаті України з футболу серед команд прем’єр-ліги з донецьким «Металургом» та дніпропетровським «Дніпром» здавалося, що Фортуна сприятиме "Говерлі" в поєдинку 14-го туру з найближчим сусідом – львівськими «Карпатами». Правда, ще до матчу головний наставник «Говерли» В’ячеслав Грозний зазначив, що грати проти львів’ян буде складніше, ніж з «Дніпром» – наче в воду глядів.

Вже на початку гри, щось не пішло в нашої команди. На другій хвилині на рівному місці травмувався центральний захисник Серж Акакпо, довелося провести вимушену заміну й впустити молодого Тараса Качарабу. Через кілька хвилин на землі від болі корчився ще один центрбек закарпатців Віталійс Ягодінскіс. Цього разу обійшлося й латвійський оборонець «Говерли» продовжив гру.

Як і годиться для «дербі» матч проходив в жорсткій боротьбі, практично без реальних загроз біля воріт обох команд – гра йшла до штрафних майданчиків.

В першому таймі можна відмітити одну атаку господарів, коли півзахисник «Карпат» Павло Ксьонз пройшовши лівим краєм, прострілив вздовж воротарського майданчика, однак його партнер по команді Олег Голодюк не зумів замкнути чудову передачу.

Друга половина проходила за такого ж сценарію – в’язкої боротьби в центрі поля з купою помилок під час передач у виконанні гравців обох команд. Підопічні В’ячеслава Грозного постійно «шукали» попереду верховими передачами єдиного свого нападника Лучіана Бурдужана, але ці навіси успішну перехоплювали високорослі «карпатівці» Ігор Пластун та Грегор Балажіц, не даючи практично жодного шансу румунському гравцю наблизитися до володінь воротаря Романа Мисака.

Ситуація змінилася на користь команди Ігоря Йовічевіча, коли той випустив на поле креативного Артура Карнозу. Одразу ж пішли удари по воротах Максима Коваля та небезпечні моменти. А на 74-й хвилині широка атака господарів поля завершилася диво-ударом з 35 метрів у виконані молодого Володимира Костевича. М. Коваль намагався відбити кінчиками пальців «гармату» львівського оборонця, та змінити траєкторію польоту м’яча не зміг, який вдарившись об поперечину, опустився в сітку воріт нашої команди.

В. Грозний намагався врятувати ситуацію, випустивши на поле героя минулого матчу – Віталія Каверіна, та господарі грали надійно в захисті, не давши бодай найменшого шансу нашим футболістам. Тож у «західноукраїнському дербі» зазнаємо поразки – 0:1.


В'ячеслав Грозний:
«Перед грою я привітав тренера «Карпат» з Днем народження. Вийшло так, що його команда також привітала. В принципі, нічийна гра, без моментів. Матч повинен був закінчитися внічию, якби не шалений м'яч від Костевича. Ми так не можемо чомусь забити, нам не щастить, на превеликий жаль. У нас тривають проблеми з травматизмом, і в цьому матчі пошкодження отримав Акакпо, після чого довелося вносити корективи в гру. Потім ще і Герасимюк попросив заміну. Шацьких після травми також не повністю відновився. Напевно, гра була на результат. І тут також справа в психології, адже багато гравців вже думками у відпустці».

9 — Удари — 7
3 — Удари в створ — 2
2 — Кутові — 2
4 — Попередження — 2

Гол: Костевич (74).

"Говерла": Коваль, Глушицький, Акакпо (Качараба 5), Яґодінскіс, Люлька, Райчевіч, Полянський (Каверін 85), Фещук, Герасим’юк (Степанюк 59), М’якушко, Бурдужан. Запасні: Бабенко, Трухін, Шацьких, Родіч.

14-й тур
29 листопада, субота:

«Олімпік» — «Чорноморець» — 2:1 (300).
30 листопада, неділя:
«Волинь» — «Іллічівець» 3:1 (45),
«Металург» (З) — «Шахтар» — 0:4 (2000),
«Металіст» — «Зоря» — 4:2 (2810),
«Ворскла» — «Динамо» — 0:3 (3500),
«Карпати» — «Говерла» — 1:0 (2100).
1 грудня, понеділок:
«Дніпро» — «Металург» (Д) — 1:1.

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

10-й тур (перенесений)
5 грудня, п’ятниця:

"Динамо" — "Металург" (Д) (19:00)
"Шахтар" — "Говерла" (19:00)
6 грудня, субота:
"Олімпік" — "Ворскла" (14:00)
"Зоря" — "Дніпро" (17:00)
7 грудня, неділя:
"Волинь" — "Металіст" (14:00)
"Іллічівець" — "Металург" (З) (14:00)
"Чорноморець" — "Карпати" (17:00)

Г (п) І
Бікфалві («Волинь») 9 (1) 13
Хавьєр («Металіст») 8 (3) 9
Ярмоленко («Динамо») 8 (1) 13
Калініч («Дніпро») 7 (1) 12
Кравець («Динамо») 7 13
Гладкий («Шахтар») 5 10
Ленс («Динамо») 5 10
Тейшейра («Шахтар») 5 11
Гама («Дніпро») 5 13
Лазіч («Металург» (Д)) 5 (2) 13
...20. Шацьких («Говерла») 3 11
...35. Каверін («Говерла») 2 10
...74. Качараба («Говерла») 1 8
...102. Тудосе («Говерла») 1 12

Гол Аналіз

ФК Говерла

ТЕГИ : прем’єр-лігаФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат