Анонс матчів 21-го туру вищої ліги. Розвязка дуже близько

Євген Свищо для riоnews     07.11.2014 14:45 СПОРТ

Центральним у 21-му турі стане битва титанів у Середньому, де кожна з команд перемогою з будь-яким рахунком забезпечить собі срібні нагороди.

У разі нічиєї в цій грі за срібло може поборотись навіть виграшний «Севлюш». Середнянці у домашніх матчах проти суперників, які грають на виїзді аналогічно до   «Оболоні» (крім хустян це виноградівці) мають стовідсотковий показник у графі очок. Хустяни досить важко грають на виїзді з сильними домашніми клубами аля «Середнє». Якби цей двобій проходив на старті сезону, то мала б бути перевага господарів у 2-3 голи. Та зараз, коли інтрига набула апогею найреальнішою є звитяга господарів у 2 голи.

Іршавський іспит для «Севлюша»

«Севлюшу», щоб стати медалістом треба перемагати іршавців із будь-яким рахунком. Нічия залишає виноградівців з деревяними нагородами. Іршавці позбавлені будь-яких турнірних мотивацій. Щоб випередити довжанців у окремій таблиці домашніх результатів «Бужора» мусить громити земляків Адріана Пуканича з різницею в п’ять голів, що може бути однією з наступних тем передачі «Очевидне й неймовірне». У цьому двобої найреальнішим підсумком вважаємо мінімальну звитягу гостей.

Чи перетече «Боржава» через «Карпати»?

Найконкурентнішим стане двобій у Волівці. Карпатівці в цьому році командам з нижньої половини таблиці очок вдома майже не віддавали (6 залікових очок із 9-ти можливих). Та зараз вони позбавлені будь-якої мотивації окрім престижу клубу. Щоб залишити останній рядок у таблиці домашніх результатів горянам треба громити довжанців із різницею в 9 мячів (!). Довжанці хоча й поганенько грають на чужих полях (3 залікові бали з 27-ми можливих!) та вони більш вмотивовані. У разі перемоги з будь-яким рахунком, річкові відтіснять мукачівців із п’ятого місця у таблиці виїзних результатів, а це для підопічних Павла Іванчова є досить принциповим. Найреальнішим підсумком двобою у Волівці вважаємо нічию.

У Мукачеві битва за престиж

Коли таке було, щоб поєдинок мукачівців та полянців не мав ніякого турнірного значення. Цього разу саме таке очікує на місцевих фанів. Двобій у Мукачеві позбавлений будь-якої турнірної мотивавації. Щоб мати найкращу різницю м’ячів у таблиці виїзних поєдинків полянцям слід вигравати з різницею в 2 голи. Мукачівці, щоб мати кращу різницю за довжанців у табелі про ранги домашніх матчів, слід вигравати з аналогічною різницею. Та навряд чи клуби будуть морочитись такими показниками, тому найреальнішою стане нічия. Трохи меншою є ймовірність мінімальної звитяги гостей.

                                                                                         

Євген Свищо для riоnews

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат