«Говерла» перемагає південнокорейський «Поханг»

Інформаційний відділ ФК "Говерла" 29.01.2014 16:06 СПОРТ

«Говерла», яка проводить другий навчально-тренувальний збір в турецькій Анталії зіграла товариський матч із лідером південнокорейського чемпіонату - «Похангом».

Всі заміни проходили впродовж другого тайму.

Статус поєдинку давав про себе знати обидві команди переважно тримали м’яч на своїй половині поля. Проте корейці скоріше адаптувались до гри і вже до 20 хвилини двічі небезпечно пробивали по воротах Олександра Надя. Ужгородці ж відповіли дальнім ударом Нікулае. На 34-й хвилині Максим Фещук відкрив рахунок у матчі. З 20 метрів Максим зі штрафного філігранно перекинув стінку корейців - воротар лише поглядом супроводжував політ м’яча у власну сітку воріт.

В другому таймі на поле поступово почали виходити гравці, які перебувають на перегляді. Сама ж гра проходила в рівній боротьбі, моменти виникали біля обох воріт. Декілька разів рятував наші ворота Олександр Надь після виходу сам-на-сам корейського футболіста. Пізніше його справу продовжив Дмитро Бабенко, який також парирував кілька небезпечних ударів футболістів «Поханга». Нашій команді в атаці не вистачало останнього удару, а   подекуди корейців рятував воротар.

Гол: Фещук 34.

«Говерла»: Надь (Бабенко), Романчук (Орос),   Акакпо, Лисицький, Люлька (гравець на перегляді), Дірсео (Морозенко), Ле Таллек, Трухін (гравець на перегляді), Фещук (Герасимюк), Шацьких, Нікулае.

Наступні матчі на другому зборі:
1 лютого — «Гурнік» (Польща)
4 лютого — «Ордабаси» (Казахстан)
8 лютого — «Пюнік» (Вірменія)

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат