Футбол. «Говерла» програє, Шацьких встановлює рекорд

04.10.2014 18:51 СПОРТ

Цими вихідними проходять матчі 8-го туру Прем’єр-ліги. Сьогодні, 4 жовтня, «Говерла» у Запоріжжі грала із «Зорею».

Ужгородці повели на 26-й хвилині матчу. Зі штрафного відзначився Максим Шацьких. Цим самим Максим встановив рекорд результативності чемпіонату — 124 голи.

На 57-й хвилині за грубу гру захисник Ягодінскіс отримує другу жовту картку. Через хвилину луганчани зрівняли рахунок. Після навісу Малиновського, Вернидуб пробив головою, м’яч влучив у штангу, після чого на добиванні вдало зіграв Малишев — 1:1.

На 76-й хвилині триходівку в штрафному «Говерли» замкнув Любенович. Потужним ударом сербський легіонер пробив між ніг Коваля — 2:1.

15 — Удари — 3
6 — Удари у створ — 3
5 — Кутові — 0
1 — Попередження — 2
0 — Вилучення — 1

«Говерла»: Коваль, Люлька, Ягодінскіс, Акакпо, Качараба, М’якушко, Герасимюк, Тудосе, Полянський (Степанюк 46), Шацьких (Каверін 85), Фещук (Трухін 78). Запасні: Бабенко, Глушицький, Павленко, Родіч.
Голи: Малишев (58), Любенович (76) — Шацьких (26).

У неділю відбудеться центральний матч туру «Динамо» — «Шахтар». Поєдинок стане останнім у турі. Нагадуємо, що найзручнішим місцем перегляду спортивних подій є кантрі-ресторан Аrizona, що розташований в Ужгороді у парку Горького. Трансляції тут здійснюються на широкоформатних кіноекранах, або на моніторах з великою діагоналлю.

Наступний 9-й тур відбудеться за два тижні. 18 жовтня «Говерла» прийматиме «Динамо». За час перерви в Чемпіонаті у Європі пройдуть матчі кваліфікації до Євро–2016. Детальніше про це у наступному номері.

8-й тур
3 жовтня, п’ятниця:

«Волинь» — «Ворскла» — 2:2.
4 жовтня, субота:
«Олімпік» — «Карпати» — 1:0,
«Зоря» — «Говерла» — 2:1,
«Чорноморець» — «Металург» (Д) (19.30. «2+2»).
5 жовтня, неділя:
«Іллічівець» — «Дніпро» (14.00. «Футбол 1»),
«Металіст» — «Металург» (З) (17.00. «Футбол 1»),
«Динамо» — «Шахтар» (19.30. «2+2»).

ТС (після матчу «Зоря» — «Говерла»):
«Дніпро» — 19,
«Шахтар» — 18,
«Динамо» — 17,
«Олімпік» — 13,
«Ворскла» — 12,
«Зоря» — 11,
«Волинь» — 10,
«Чорноморець» — 9,
«Металург» (Д) — 8,
«Металіст» — 8,
«Металург» (З) — 7,
«Говерла» — 4,
«Карпати» — 2,
«Іллічівець» — 2.

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ ДЕТАЛЬНО

***

Шість «збірників» ужгородської «Говерли»

До лав національних збірних, від ужгородської команди викликано 6 футболістів.

Відтак на матчі кваліфікації «Євро-2016», у складі збірної Латвії вирушає молодий захисник Віталійс Ягодінскіс.Підопічні Марьяна Пахаря, у найближчих матчах гратимуть проти національних збірних Ісландії та Турції.

Інший захисник, Серж Акакпо, захищатиме кольори збірної Того, у матчах кваліфікації на Кубок Африканських Націй. Його команда зіграє два поєдинки проти збірної Уганди.

Отримав виклик до збірної і, поки ще не заявлений за ужгородську команду, грузинський захисник Акакій Хубутія. У кваліфікаційних поєдинках, збірна Грузії протистоятиме головній команді Шотландії та збірній Гібралтрару.

До лав національних збірних поїдуть і українці. У молодіжній команді України (U-21) задіяні воротар Максим Коваль та півзахисник Сергій Мякушко. У хлопців попереду надвідповідальна гра проти однолітків зі збірної Німеччини. Матчі плей-оф відбудуться 10 та 15 жовтня.

Окрім того, молодий захисник ужгородської команди, Тарас Качараба, викликаний до збірної України (U-20). Його команда братиме участь у контрольних матчах, в рамках турніру Challenge Trophy, проти однолітків зі збірної Чехії (9 жовтня) та збірної Норвегії (14 жовтня).

Олександр Бодня

Інформаційний відділ ФК «Говерла»

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат