ФК «Говерла» поліпшила своє турнірне становище завдяки санкції УПЛ до «Карпат»

Василь Гаджега 24.09.2014 16:00 СПОРТ

21 вересня (7-ий тур) наша «Говерла» приймала одеський «Чорноморець» у «рідних стінах». І знову уболівальники не побачили голів, але господарі на цей раз продемонстрували хороший футбол. Ними було створено чимало гарних голевих моментів, але до голу так і не дійшло.

Форвардам потрібно конче на тренуваннях попрацювати над своїми завершальними ударами. Свого часу, коли брав інтерв’ю у Києві (1997 рік) від славнозвісного угорського бомбардира Ференца Пушкаша, який за свою футбольну кар’єру забив феноменальну кількість голів (516), на моє запитання, а як йому це вдалося зробити, угорсько-іспанський бомбардир відповів: «Я старався бити по воротах з будь–якого положення обома ногами, а у повітрі — головою, грудьми, плечем. Забивав голи навіть тоді, коли з чотирьох сторін мене суперники брали «у полон». А тепер наші бомбардири хочуть завести м’яч у ворота. У народі ж кажуть : «Хто не ризикує, той не п’є шампанського».

І все ж, не дивлячись на нічию, ужгородцям вдалося піднятися вище на один щабель у турнірній таблиці й помінятися місцями з львівськими «Карпатами» проти яких УПЛ примінило санкцію через не погашення клубом боргу за контрактом македонському голкіперу М. Богатінову, зняли з команди троє очок у поточному чемпіонату.

Завтра, 27 вересня, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбудеться поєдинок 1/8 фіналу Кубка України. Ужгородська «Говерла» приймає» харківський «Металіст». Початок гри о 17. 00.

Нагадаємо, що у попередньому раунді ужгородці у Черкасах з рахунком 2:1 обіграли місцевий ФК «Дніпро».



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:«Говерла» достойно грає з «Чорноморцем». Наступний матч кубковий (Фоторепортаж, відео)

Василь Гаджега

ТЕГИ : прем’єр-лігаФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат