"Говерла" перемогла "Волинь" і готується до матчу з "Іллічівцем"

09.09.2014 18:50 СПОРТ

В неділю відбулася товариська гра між командами «Говерла» та «Волинь». Матч проходив в закритому режимі на тренувальному полі ужгородського «Авангарду».


Як повідомляє прес-служба клубу вже з перших хвилин команди продемонстрували швидкий і атакуючий футбол. Після обміну небезпечними епізодами, на 23 хвилині відкрила рахунок «Говерла». На побачення з голкіпером вийшов екс-гравець «Волині» Герасимюк і впевнено реалізував шанс — 1:0.

У другій половині гри «Говерла» довершила свою перевагу на 57 хвилині. Герасимюк віддав розрізний пас у штрафний майданчик на Глушицького, Ілля обіграв воротаря і пробив уже по незахищеним воротам — 2:0.

Остаточний рахунок було встановлено на 65 хвилині. Той же Герасимюк з правого кута зробив навіс на дальню стійку. Фещук замкнув подачу головою — 3:0.

Далі В’ячеслав Грозний змінив майже весь склад, давши пограти іншим, що не вплинуло на остаточний результат.

***

Наступний матч в УПЛ буде для «Говерли» виїзним і відбудеться у Дніпропетровську проти маріупольського «Іллічівця». Проходитиме поєдинок на «Метеорі» у неділю 14 вересня. Початок о 17.00, транслює канал «Футбол 1».

У компанії друзів матч зручно дивитися у кантрі-ресторані «Арізона», що розташований в Ужгороді у парку ім. Горького. Спортивні події тут транслюються на широкоформатних кіноекранах.

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат