Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 11-го туру вищої ліги

Євген Свищо для rionews 03.09.2014 16:10 СПОРТ

У дорослих гольова засуха

Загальна статистика
11-й тур пройшов за низької результативності – 2 голи за поєдинок (при середній у одинадцяти турах – 2.89 за матч) і завершився відносно непогано для гостей, які здобули 33.3 % від можливих залікових очок (при середньому здобутку за одинадцять турів – 26.5 %) і мало пропустили – 1.25 мяча за гру (при середньому показнику за одинадцять турів – 1.95 за поєдинок).
Головну сенсацію створив «Севлюш»
Головна сенсація сталась у центральній битві титанів у Середньому, де господарі мали вигравати з різницею в 2 мячі. Однак, третій виїзний матч виноградівців, у якому вони не змогли забити жодного разу, все ж завершився для них дуже позитивно.  
«Оболонь» феєрила в горах
Більшого ми очікували й від клубу з Волівця, який мав чіплятись хоча б за нічию. Однак, «Оболонь» цього разу за 90 з гаком хвилин забила в півтора рази більше голів, ніж у попередніх пяти виїзних поєдинках разом узятих. Головний внесок у такий прогрес зробила жива легенда хустського футболу Олександр Браєр, який відзначився дублем. Ще один влучний постріл на рахунку Ігоря Пилипа.
«Поляна» виграла «малою кровю»
Полянцям прогнозували впевнену перемогу в 2-3 мячі. Однак, цього не сталося навіть при тому, що довжанці вдруге в сезоні не змогли забити на чужому полі жодного гола. Переможний мяч за місцевих забив форвард таранного типу Володимир Бабич.
«Бужора» так колотила голи, що аж мукачівський гай шумів
А от в Іршаві господарі навпаки перевиконали прогноз на свій поєдинок, у якому вони мали перемагати з різницею в 2-3 голи. Головний внесок у такий позитив зробила головна зірка «Бужори» Іван Довгінко, який відзначився дублем. Ще по мячу забили Іван Лева та Ярослав Горзов. Для мукачівців це вже четвертий виїзний матч, у якому вони не можуть розродитись бодай одним забитим мячем.      
***
Юнаки забивали більше
Загальна статистика

Ігровий день був хорошим для гостей, які здобули 41.6 % залікових очок (при середньому показнику за одинадцять турів – 35.6 %) та показали другий у цьому чемпіонаті результат забитих голів – 1.75 за гру (при середньому в одинадцяти турах – 1.16 за поєдинок). Нагадаємо, що свій рекорд результативності гостьові команди встановили в 5-му турі – 4 мячі за гру.
«Бужора» створила головну сенсацію серед юнаків
У поєдинку в Іршаві гості найреальнішою мала б стати перемога гостей з різницею в 2 голи. Однак, мукачівці втретє в поточному сезоні не змогли забити на виїзді жодного м’яча, що й стало запорукою локального успіху господарів.
Центральна битва переможця не визначила
Ще одна несподіванка сталась у центральному матчі юнацької першості в Середньому, де ми очікували на звитягу господарів у 1-2 голи. Та виноградівцям вдалось вдруге в сезоні забити на чужому полі більше одного м’яча, що й принесло їм нічию.
У Воловці та Поляні все за графіком фаворитів
Більш прогнозовано завершились ще два поєдинки. «Оболонь» мала перемагати на виїзді з різницею в 2-3 голи. Пивовари ноколотили у ворота воловецьких однолітків тільки на два м’ячі менше, ніж у своїх п’яти попередніх виїзних поєдинках разом узятих.
Від полянців очікували звитяги в 1-2 голи. Однак, довжанці шостий матч на виїзді не залишають поле без забитого м’яча, тому й поступились мінімально.  
***
Переміщення команд за наслідками 11-го туру
Кому вгору?

У поточних таблицях, за наслідками 11-го туру, найбільшого прогресу досяг основний склад «Бужора», який піднявся на дві місця. Нагадаємо, що іршавці вдруге увійшли до першої пятірки. Попереднього разу вони там тримались 8-го та 9-го турів.  
Кому вниз?
На одне місце вниз перемістились дорослі склади «ДЮФК Мукачево» та – «Боржави». Нагадаємо, що мукачівці балансують між 5-ю та 6-ю сходинкою від 5-го туру. Довжанці вдруге опустились нижче 6-ї позиції. Попереднього разу вони балансували між 7-м та 8-м місцем від старту чемпіонату до 9-го туру включно.  
Результати 11-го туру: «Середнє» – «Севлюш» Виноградово – 0:0 (юнаки – 2:2), «Карпати» Воловець – «Оболонь» Хуст – 0:3 (1:4), «Поляна» – «Боржава» Довге – 1:0 (2:1), «Бужора» Іршава – «ДЮФК Мукачево» – 4:0 (0:0).
Турнірне становище після 11-го туру:
Дорослі:
«Поляна» – 28 очок (різниця голів – 26:6), «Середнє» – 21 (19:3), «Оболонь» – 21 (13:10), «Севлюш» – 18 (21:12), «Бужора» – 11 (11:19), «ДЮФК Мукачево» – 10 (11:27), «Боржава» – 9 (14:17), «Карпати» – 7 (13:34);
Юнаки: «ДЮФК Мукачево» – 23 (19:4), «Середнє» – 23 (27:9), «Оболонь» – 23 (18:4), «Севлюш» – 19 (19:9), «Поляна» – 15 (15:17), «Боржава» – 8 (12:28), «Бужора» – 6 (5:18), «Карпати» – 5 (7:33).  
                                                                                         

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат