Грозний: «Ворскла» — команда, яка боротиметься за четверте місце (Анонс майбутнього матчу з "Ворскло

07.08.2014 18:15 СПОРТ

Матч 3-го туру відбудеться завтра у п’ятницю. «Говерла» приймає «Ворсклу». До цього команди зустрічалися 24 рази: +7=6–11. Більшість поєдинків відбувалися в рамках УПЛ.


На тижні «Говерла» поповнилася відомим, як на свій вік, українським воротарем Максимом Ковалем. 21-річний голкіпер гратиме в Ужгороді на правах оренди щонайменше до кінця року. Останнім клубом Максима був ФК «Динамо», але починав він свою кар’єру в запорізькому «Металургу». До речі, дебют Коваля у Прем’єр-лізі стався у 2009 році в матчі проти «Говерли». Вже у складі «Динамо» в 2011 році Коваль став найперспективнішим футболістом Європи за версією агентів ФІФА. У «Говерлі» Максим допомагатиме Надю, який в минулому турі травмувався і на матч із «Ворсклою» не вийшов би.

У поєдинку минулого туру з «Металургом» (З) В’ячеслав Грозний вперше задіяв трьох новачків «Говерли». 90 хвилин матчу відіграли новобранці Павленко та Ягодінскіс. Владислава Павленка «Говерла» дозаявила наприкінці липня. Останнім клубом 20-річного півзахисника була «Таврія». Також вперше в формі «Говерли» на матч УПЛ вийшов Віталійс Ягодінскіс. 22-річний латвійський захисник виступав у «Динамо», в «Говерлі» перебуває на правах оренди. Не вийшов на поле, але перебував у запасі, новачок команди Михайло Реплюк. До цього 28-річний півзахисник грав у ФК «Поляна».

Ось що каже головний тренер «Говерли» з приводу Максима Коваля і майбутнього матчу з «Ворсклою» у інтерв’ю клубній прес-службі.

«Ворскла» — це команда, яка боротиметься за четверте місце в чемпіонаті. Відмічу, що для цього в полтавчан є всі складові: добре укомплектована команда, взаєморозуміння футболістів на полі. Наш суперник добре попрацював і на трансферному ринку в літнє міжсезоння, взявши до своїх лав Ковпака, Ткачука та групу інших кваліфікованих виконавців. У матчах з лідерами «Ворскла» продемонструвала дуже змістовний футбол. На мою думку в останньому матчі з гірниками «ворскляни» мали перемагати. Певен, що на нас чекає непроста гра. В них практично немає слабких місць, досить непросто нам буде підібрати потрібну тактику, щоб нейтралізувати сильні сторони супротивника».

«Конкуренкція за основу на воротарській позиції — це дуже добре. Ми знаємо, що Олександр Надь дуже кваліфікований воротар, але він травмувався в Запоріжжі, тому точно не зможе зіграти в матчі проти «Ворскли». Мирослав Бонь — молодий гравець на перспективу. Дмитро Бабенко, на жаль, не має тієї ігрової практики та ігрового тонусу тому, що Надь був першим воротарем, а враховуючи конкуренцію, у вигляді Чурилова, потрібної психологічної напруги в Дмитра не було. Мені потрібен воротар, який триматиме в тонусі всю воротарську бригаду, який є гравцем «Динамо» та збірної України, в якого високі амбіції, і якому хочеться довести те, що він гідний місця в основному складі київського «Динамо».

3-й тур
8 серпня, п’ятниця:

«Говерла» — «Ворскла» (Ужгород, 19.00. «Футбол 2»).
9 серпня, субота:
«Металург» (Д) — «Металург» (З) (Київ, 17.00. «Футбол 1»),
«Динамо» — «Олімпік» (Київ, 19.30. «2+2»),
«Шахтар» — «Металіст» (Львів, 19.30. «Футбол 2»).
10 серпня, неділя:
«Дніпро» — «Карпати» (Дніпропетровськ, 19.30. «2+2»).
11 серпня, понеділок:
«Чорноморець» — «Волинь» (Одеса, 19.00. «2+2»),
«Зоря» — «Іллічівець» (Запоріжжя, 21.00. «Футбол 1»).

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат