Футбол. "Говерла" програє в другому турі

03.08.2014 14:00 СПОРТ

Результативна перестрілка суперників в останні півгодини гри на запорізькій «Славутич-Арені» принесла успіх господарям.


Занадто багато експериментів дозволяють собі обидва тренери. У звітній зустрічі більш сміливим у цьому відношенні був В’ячеслав Грозний, через що, можливо, його команда і програла. Перший тайм проходив дуже одноманітно, коли «Металург» атакував великими силами, гості постійно захищались, і краще зі своїм завданням впорались закарпатці. Біля їхніх воріт за 45 хвилин виник тільки один гострий епізод, коли Олександр Надь своєчасним ривком з лінії воріт нейтралізував вихід Дмитра Юсова сам на сам. Проте Євген Боровик і зовсім не застосовував своїх вмінь.

Така гра могла продовжуватись до фінального свистка, однак випадок змінив характер подальших подій. Після розіграшу штрафного Юсов знову вирішив перевірити Надя, який відбив м’яч перед собою, і Сергій Люлька, випереджаючи Леонардо, мимохіть став автором голу у власні ворота. Не менш курйозною вийшла і друга результативна комбінація запоріжців. Юсов з Володимиром Прийомовим розіграли нехитру двоходівку на правому фланзі. Останній прострілив, внаслідок чого Надь зіткнувся з 2-ма своїми оборонцями, а Леонардо таки досягнув свого, хоча попервах навіть розгубився наодинці з порожньою рамкою воріт – 2:0. «Говерла» встигла скоротити відставання, але не більше. М’яч Максима Шацьких на добиванні після зусиль Дмитра Трухіна та Максима Фещука став для нападника 123-м у Чемпіонатах України, і він вже повторив рекорд результативності нинішнього наставника «Динамо» Сергія Реброва. Чекаємо на оновлення максимальної цифри!


В’ячеслав Грозний:

"У нас идет процесс создания новой команды. Я объективно говорю, у нас еще нет команды. Потому что из стартового состава весенней части осталось три игрока, это Надь, Акакпо и Фещук. В средней линии были у нас Шарпар, Буяльский и Балафас. В нападении Никулае. Поэтому, безусловно, будет очень сложно нам в дальнейшем. Тот же Степанюк не играл вообще, не попадал даже в число 18-ти. Сегодня вышел в старте. Павленко только приехал, и мы дали ему сразу шанс играть. Герасимюк получил травму, не играл в весенней части, был травмирован, а сейчас снова травмировался. Мы подключили новых игроков, молодых ребят. В данном случае, когда есть сложности, и финансовые и другие, естественно, приходится смотреть на реалии".

"Я понимал, что фланги у Металлурга быстрее. Поэтому, когда Юсов начал опережать моих футболистов, я перестроил игру. В первом тайме у нас   фактически не было моментов".

"Мне не понравилось действие многих игроков нашей команды. Это не связанно с тем, что мы проиграли. Какие бы не были причины и проблемы, надо отключиться от них. Были также проблемы   в центре поля, к сожалению, никто не может отдать последний пас. Молодым игрокам нужно время".

"Металлург" был активней, но мы не должны были пропускать такие голы. Элементарные ошибки. Присутствовало отсутствие концентрации. Тяжело команде в свете сложившихся проблем. "Металлург" был сыгранней нас, стоит это признать. Хочу поздравить запорожцев с победой. А мы будем брать очки, куда мы денемся".

Голи: Люлька (64 а.), Алвеш (82) - Шацких (86).
«Говерла»: Надь, (Бабенко, '88), Хомін, Ягодінскіс, Люлька, (Глушицький, '75), Акакпо, Тудосе, Степанюк, (Каверін, '75), Павленко, Трухін, Фещук, Шацьких.

Удари: 10 – 3.
Удари у створ: 8 — 2.
кутові: 5 – 2.

2-й тур
1 серпня, п’ятниця:

«Ворскла» — «Шахтар» — 1:2 (8300)
2 серпня, субота:
«Металіст» — «Динамо» — 1:2 (17620)
«Волинь» — «Дніпро» — 0:1 (5500)
«Металург» (З) — «Говерла» — 2:1 (3000)
3 серпня, неділя:
«Олімпік» — «Зоря» (Київ, 17.00. «Футбол 1»),
«Карпати» — «Металург» (Д) (Львів, 19.30. «2+2»).
4 серпня, понеділок:
«Іллічівець» — «Чорноморець» (Одеса, 19.00. «Футбол 1»).

ТЕГИ : прем’єр-лігаФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат