Футбол. В другому товариському матчі "Говерла" грає внічию

15.07.2014 13:06 СПОРТ

Учора "Говерла" провела товариський матч з кіровоградською "Зіркою". У поєдинку в ворота кожної з команд було забито по м’ячу — 1:1. Голи: Ліма (21) — Чичиков (13).

Матч став другим на цих зборах і проходив на базі спортивно-готельного комплексу «Камелот» в Невицькому. У першому спарингу "Говерла" переконливо перемогла друголігівську "Сталь" із Дніпродзержинська.

Звітний матч команди розпочали досить активно. Гості стартовим напором змусили наших оборонців працювати на повну. А на 13-й хвилині захист «говерлян» дозволив кіровоградцям тричі поспіль пробити по володіннях свого капітана Олександра Надя. Заключний удар Чичикова став вирішальним – гості повели. Господарі невдовзі прибрали хід гри до власних ніг і через сім хвилин після подачі з кутового бразилійський новачок закарпатської команди Ліма зрівняв рахунок. Через кілька хвилин Ліма зумів забити вдруге, проте боковий арбітр зафіксував у нашого гравця офсайд.

Хороші можливості для взяття воріт ще в першому таймі мав досвідчений нападник Максим Шацьких, однак оборонці в останній момент завадили форварду завдати прицільного удару. Хороший момент був і Максима Фещука, проте йому забракло влучності.

Друга половина вийшла більш рівною. У складі господарів поля відбулася суттєва ротація, на поле вийшли потенційні новачки. Тим не менш, закарпатці продовжили володіти ініціативою, мали кілька гольових нагод. Проте кіровоградці зуміли вистояти й втримати нічийний результат.

Головний арбітром на матчі був Ярослав Козик (Мукачево).

Наступний товариський матч закарпатці зіграють 19 липня проти команди «Спартакус» (Ніредьгаза, Угорщина).

Час поєдинку стане відомим згодом, - повідомляє інформаційний відділ ФК "Говерла".

Початок нового сезону заплановано на 26 липня.
КАЛЕНДАР

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат