Анатолій Попов: «Питання вирішене - в УПЛ буде 14 команд»

За матеріалами XSPORT 27.06.2014 17:42 СПОРТ

Перший віце-президент ФФУ розповів про новий формат проведення чемпіонату України з футболу.

Перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов розповів про новий формат проведення чемпіонату української Прем'єр-ліги в сезоні 2014/2015.

«Ще вчора, даючи інтерв'ю одному столичному виданню, я говорив, що розглядаються три варіанти в контексті кількісного складу вищого футбольного ешелону - 14, 15 і 16 учасників. Говорив також про те, що Федерація чекатиме відповіді від «Севастополя» і алчевської «Сталі» аж до 2—4 липня, коли відбудеться наш Виконком. Але за добу ситуація змінилася кардинально.

По-перше, як вже, напевно, всім відомо, «Севастополь» розриває контракти зі своїми гравцями, а його власник оголосив про ліквідацію клубу, внаслідок того, що він припиняє його фінансування. Я знаю, що в офісі УПЛ вже лежать відповідні документи з Криму.

По-друге, оскільки з Алчевська досі немає інформації - хочуть вони виступати в Прем'єр-лізі чи ні, було прийнято рішення більше не чекати від них відповіді. Тому питання вирішене - в наступному сезоні у вищому футбольному дивізіоні України буде 14 команд».

Нагадаємо, що раніше Анатолій Попов стверджував, що ідельно, якби у турнірі було 16 команд.

За матеріалами XSPORT

ТЕГИ : прем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат