"Говерлу" допущено до нового сезону

ФФУ 23.06.2014 16:12 СПОРТ

Клуб підтвердив виконання своїх фінансових зобов’язань.

Сьогодні у Будинку футболу під керівництвом Ігоря Гатаулліна відбулося чергове засідання Комітету ФФУ з атестації футбольних клубів. Протягом засідання розглядалося питання щодо виконання футбольними клубами «Карпати» (Львів), «Волинь» (Луцьк) та «Говерла» (Ужгород) погашення простроченої заборгованості перед іншими футбольними клубами за результатами трансферної діяльності, співробітникам - по заробітній платі та інші види фінансової заборгованості.

Нагадаємо, що зазначене питання стало предметом обговорення на засіданні Виконкому ФФУ 6 червня 2014 та засіданні Загальних зборів учасників ПЛ, яке відбулося 12 червня.

Представники трьох проблемних клубів, які були присутні на засіданні, проінформували членів Комітету про фінансовий стан справ, а також надали гарантії та відповідні документи, які підтверджують поетапне виконання фінансових зобов’язань у повному обсязі у найближчий час.

Список футбольних клубів, що отримали атестат, був надісланий в ОПФКУ «Прем’єр-ліга».

Наостанок було повідомлено, що наступне засідання, на якому розглядатимуться підсумки атестації футбольних клубів І-ої та ІІ-ої ліг ПФЛ України спортивного сезону 2014/2015 рр., відбудеться у середу 25 червня.

ФФУ

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат