ЧЗ. Хто зупинить «Поляну»?  

Євген Свищо для rionews 06.06.2014 19:48 СПОРТ

Трохи більшого експерти очікували від мукачівців та виноградівців. Перші дозволили опонентам перервати свою триматчеву безвиграшну серію, а другі – зупинили триматчеву серію поразок іршавців з різницею в 2 голи і більше.

Четверту перемогу з різницею в 2 голи і більше здобула «Поляна». Цим самим полянці припинили триматчеву переможну серію опонентів. «Середнє» вдруге поспіль виграло вдома з різницею в 2 голи і більше.

Головну несподіванку серед юнацьких складів створили мукачівці, які аж занадто сильно знищили суперника, досягши рекордного рахунку сезону. Нагадаємо, що мукачівці на виїзді виграли вперше, а юнаки з волівця на своєму полі вперше поступились. Найпрогнозованіше завершила свій двобій середнянська молодь, яка вдруге поспіль перемогла в рідних стінах з різницею в 4 голи і більше. Ще два поєдинки також не викликали особливого здивування.

У таблиці дорослих на одне місце піднялись «Середнє», «Севлюш» та «Карпати». Головним невдахою дня стало «ДЮФК Мукачево», яке опустилось на дві сходинки. Один крок униз зробила «Оболонь».

Серед матчів 6 туру найцікавішими у дорослих виглядають двобої в Хусті та Волівці. Найпрогнозованішими стануть мінімальні перемоги хустян та полянців або нічиї. Серед юнаків центральним є протистояння в Мукачеві та Хусті, за наслідками яких мукачівці мають переважні можливості відірватися на безпечну відстань.

5 тур
1 червня, неділя:
«Поляна» – «Оболонь» Хуст – 2:0 (юнаки – 1:3) , «Карпати» Волівець – «ДЮФК Мукачево» – 3:1 (0:8), «Середнє» – «Боржава» Довге – 2:0 (7:1) , «Бужора» Іршава – «Севлюш» Виноградово – 0:0 (1:4).

6 тур
8 червня, неділя:
«Оболонь» – «Середнє», «Карпати» – «Поляна», «ДЮФК Мукачево» – «Севлюш», «Боржава» – «Бужора».

ТС (дорослі): «Поляна» – 15, «Середнє» – 10, «Оболонь» – 9, «Севлюш» – 7, «Карпати» – 7, «ДЮФК Мукачево» – 7, «Боржава» – 1, «Бужора» – 1.

ТС (юнаки): «ДЮФК Мукачево» – 13, «Середнє» – 12, «Оболонь» – 11, «Севлюш» – 10, «Боржава» – 4, «Карпати» – 4, «Поляна» – 3, «Бужора» – 0.
                                                                                                               

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат