ЧЗ. Вища ліга. «Севлюш» здає позиції   (Фото)

Євген Свищо для rionews. Фото з матчу, що відбувся у Довгому 29.05.2014 13:04 СПОРТ

 

Головна сенсація сталась у Виноградові, де середнянці здобули першу в сезоні виїзну перемогу. Цим самим підопічні Михайла Іваниці припинили двоматчеву переможну розгромну серію місцевого клубу.

Третю поспіль виїзну перемогу здобули полянці. Цією невдачею довжанці в рідних стінах поступились вже вдруге поспіль.

Третю перемогу поспіль здобули пивовари, які на доданих хвилинах вирвали три очки від волівчан. «Карпати» програли на виїзді вже вдруге поспіль.

Іршавці втретє поспіль програли з різницею в 2 голи і більше, а мукачівці навпаки в рідних стінах не програють три матчі поспіль.

За наслідками туру сталась єдина зміна: «Севлюш», який разом з «Поляною» має найбільше забитих голів (по 9) пропустив вперед мукачівців, пивоварів та середнянців, які разом з полянцями пропустили найменше мячів (по 2). У «Поляни» найкраща різниця голів. Найгірша різниця у «Бужори» (1:9), яка при цьому найменше забила та найбільше пропустила.
 
Центральним поєдинком 5 туру стане двобій у Поляні, де господарі претендують на перемогу як мінімум у два голи. На черговий розгром очікуємо від господарів у Середньому. У матчах у Волівці та Іршаві суперники мають набагато рівніші можливості.

4 тур
25 травня, неділя:
«Севлюш» Виноградово – «Середнє» – 0:1 (юнаки – 1:2), «Боржава» Довге – «Поляна» – 0:2 (2:1), «Оболонь» Хуст – «Карпати» Воловець – 1:0 (1:0), «ДЮФК Мукачево» – «Бужора» Іршава – 2:0 (3:0).  
5 тур
1 червня, неділя:
«Поляна» – «Оболонь», «Карпати» – «ДЮФК Мукачево», «Середнє» – «Боржава», «Бужора» – «Севлюш».
Турнірне становище: «Поляна» – 12, «Оболонь» – 9, «Середнє» – 7, «ДЮФК Мукачево» – 7, «Севлюш» – 6, «Карпати» – 4, «Боржава» – 1, «Бужора» – 0.
                                                                                                       

Євген Свищо для rionews. Фото з матчу, що відбувся у Довгому

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат