ЧЗ. Огляд-аналіз 3 туру юнацької вищої ліги Закарпаття

Євген Свищо для rionews 23.05.2014 19:57 СПОРТ

У центральному матчі туру діючий чемпіон ліги «Оболонь» хоча й зіграла в трохи неочікувану нічию з «ДЮФК Мукачево» — 0:0, та цим результатом   припинила двоматчеву переможну серію мукачівців.

До трьох матчів поспіль збільшив свою безпрограшну серію «Севлюш». Цього разу виноградівці на виїзді шокували фанів «Поляни», здобувши трохи неочікувану звитягу над місцевим чемпіоном Закарпаття 2012 року — 1:0.

Та головна сенсація сталась у Волівці, де місцеві «Карпати» не змогли перемогти   довжанську «Боржаву» — 1:1. Довжанці перервали власну двоматчеву серію поразок з різницею в 2 голи і більше.

Найпрогнозованіше завершився матч у Середньому, де місцевий срібний призер чемпіонату Закарпаття 2012-2013 років здобув другу поспіль домашню звитягу, розгромивши іршавську «Бужору» — 4:0. Цим фіаско іршавці довели свою серію поразок до трьох поспіль.

У поточній таблиці на одне місце піднялись «Севлюш», «Середнє», «Карпати» та «Боржава». Виноградівці випереджають мукачівців за кращою різницею голів — 5:1 (проти 4:1 у опонентів). Середнянці мають найбільше забитих та найкращу різницю голів — 7:2. Виноградівці, мукачівці та хустяни найменше пропустили — по 1.  

На одну позицію опустились «ДЮФК Мукачево», «Оболонь», «Поляна» та «Бужора». У іршавців найменше забитих, найбільше пропущених та найгірша різниця голів — 1:7 (проти 2:6 у довжанців).

3 тур
18 травня, неділя:
«Поляна» – «Севлюш» – 0:1, «Оболонь» – «ДЮФК Мукачево» – 0:0, «Карпати» – «Боржава» – 1:1, «Середнє» – «Бужора» – 4:0.  
4 тур
25 травня, неділя:
«Боржава» – «Поляна», «Севлюш» – «Середнє», «Оболонь» – «Карпати», «ДЮФК Мукачево» – «Бужора».
ТС: «Севлюш» — 7, «ДЮФК Мукачево» — 7,   «Середнє» – 6, «Оболонь» – 5, «Карпати» – 4, «Поляна» – 3, «Боржава» – 1, «Бужора» – 0.

Центральним поєдинком 4 туру стане битва «Севлюш» –«Середнє». Можливості обох складів команд на успіх розцінюються як 52 на 48 % на користь господарів. Найреальнішим стане нічия або перемога господарів у один гол.   Досить рівним виглядає і матчі в Довгому. А от у Мукачеві та особливо в Хусті очікуємо на переконливі перемоги господарів.    
                                                                                                 

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат