ЧЗ. Вища ліга. Огляд-аналіз 3 туру вищої ліги  

Євген СВИЩО для rionews 23.05.2014 18:07 СПОРТ

«Поляна» в центральному поєдинку туру прогнозовано здолала «Севлюш» — 3:1. Цим самим полянці перервали двоматчеву серію перемог з різницею в 3 голи і більше суперника і довели власну переможну серію до трьох поспіль.

Другий поєдинок поспіль виграла «Оболонь». Цього разу пивовари несподівано легко розправилась над «ДЮФК Мукачевом» — 2:0, перервавши двоматчеву безпрограшну серію опонентів.  

Свою двоматчеву безвиграшну серію перервало й «Середнє», яке вдома очікувано розгромило «Бужору» — 3:0. Позитивним імпульсом до цього стало призначення на посаду головного тренера клубу знаного фахівця крайового футболу Михайла Іваниці (протягом цього сезону тренував молодіжний склад ужгородської «Говерли»). Він змінив на цій посаді Вадима Дьордя. Цією звитягою господарі довели серію поразок недільного суперника до трьох поспіль.

Головна несподіванка туру сталась у Волівці, де місцеві «Карпати» не змогли дотиснути довжанську «Боржаву» — 1:1. При цьому безвиграшна серія довжанців досягла трьох, а волівчан — двох матчів поспіль.

У поточній таблиці найбільшого прогресу досягли «Оболонь» та «Середнє», які піднялись на два місця. Пивовари вперше в цьому сезоні увійшли до трійки лідерів, поступаючись виноградівцям тільки за гіршою різницею голів — 3:3 (проти 9:5 у «Севлюша»). Середнянці вперше в 2014 році увійшли до верхньої половини таблиці. Це сталось завдяки кращій різниці голів — 4:2 (проти 3:4 у мукачівців та 4:6 у волівчан). Один крок нагору зробила «Поляна». При цьому в полянців найкраща різниця голів — 7:2 і вони разом із середнянцями мають найменше пропущених — по 2.

Головними невдахами тижня стали «ДЮФК Мукачево» та «Карпати», які опустились на дві сходинки. Один крок донизу зробив «Севлюш», у якого найбільше забитих м'ячів. Найменше забитих, найбільше пропущених та найгірша різниця голів у «Бужори» — 1:7.

Центральним поєдинком 4 туру стане битва титанів «Севлюш» –«Середнє». Можливості команд на успіх розцінюються як 54 на 46 % на користь господарів. Найреальнішим стане перемога господарів у один гол або нічия. З інших двобоїв трохи більшої боротьби очікуємо від матчу в Довгому.   У Мукачеві та Хусті очікуємо переваги господарів як мінімум у два голи.  

3 тур
18 травня, неділя:
«Поляна» – «Севлюш» – 3:1, «Оболонь» – «ДЮФК Мукачево» – 2:0, «Карпати» – «Боржава» – 1:1, «Середнє» – «Бужора» – 3:0.  
4 тур
25 травня, неділя:
«Боржава» – «Поляна», «Севлюш» – «Середнє», «Оболонь» – «Карпати», «ДЮФК Мукачево» – «Бужора».
ТС: «Поляна» — 9, «Севлюш» — 6, «Оболонь» — 6, «Середнє» — 4, «ДЮФК Мукачево» — 4, «Карпати» — 4, «Боржава» — 1, «Бужора» — 0.      
                                                                                     

Євген СВИЩО для rionews

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат