Лисенко перейшов у "Севастополь", а Буяльський повернувся до Києва

football.ua 15.01.2014 15:36 СПОРТ

Екс-нападник ужгородської «Говерли» підписав контракт з «Севастополем», інформує офіційний сайт кримського клубу. Повідомляється, що термін угоди розрахований на 2,5 роки. Контракт з клубом Лисенко підписав у якості вільного агента. У "Севастополі" Лисенко виступатиме під сьомим номером.

З турецьких зборів до Києва вирушив Віталій Буяльський. Півзахиснику потрібно вирішити свої проблеми зі здоров'ям. Нагадаємо, що Буяльський прибув до Туреччини з «Говерлою», проте не брав участі в тренуваннях і матчах. Незабаром ужгородці прийняли рішення відправити Віталія лікуватися в Україну.

Не вийдуть на поле у спарингах Герасимюк і Люлька.

Як розповів у розмові з кореспондентом football.ua В'ячеслав Грозний, до кінця зборів закарпатці не зможуть розраховувати на деяких гравців. Так, півзахисник Олег Герасим'юк зараз тренується лише за індивідуальною програмою і проходить курс процедур. У Герасим'юка пошкодження м'яза задньої поверхні стегна. Поза грою поки залишається і захисник Сергій Люлька, який зараз вже працює з м'ячем, але до матчів поки не готовий.

Крім Герасим'юка і Люльки під наглядом медиків перебуває також і захисник В'ячеслав Сердюк, вчора не грав проти молодіжної збірної Казахстану. За словами Грозного, Сердюк отримав мікропошкодження, і, швидше за все, не вийде сьогодні на матч з польським Шльонском (початок - 15.30).

football.ua

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат