Власника кафе на Корзо в Ужгороді примусили прибрати терасу й оштрафували на 1700 гривень

admin 30.04.2014 09:28 РАТУША

На власника закладу швидкого громадського харчування мережі «TikiThai», що на вул.Корзо, 13, складено протокол про адміністративне правопорушення – він не має жодних дозвільних документів, аби працювати.


У громади міста виникли питання щодо законності розміщення літніх терас у центрі Ужгорода. Відтак член виконкому Володимир Павлишин разом із працівниками відділу муніципальної поліції, управління архітектури і містобудування та департаменту міського господарства перевірив заклади у центральній частині міста.

З’ясувалося, що територія, на якій розташований заклад громадського харчування «TikiThai», в оренду не надана, і власник місту за неї не сплачує. Заклад не має жодних дозвільних документів, аби працювати й облаштовувати літню терасу. Більше того, в адміністрації закладу не знайшлося навіть задокументованих висновків від санепідемстанції.  

«Сподіваємося, після цього випадку самовільно встановлених літніх терас в Ужгороді поменшає, – зауважив виконуючий обов’язки міського голови Віктор Щадей. – А самі власники подадуть до міської ради всі необхідні документи для отримання дозвільних документів».
Наразі працівники «TikiThai» прибрали літню терасу. А власник закладу, за законом, повинен сплатити 1700 гривень штрафу.

admin


За матеріалами Ужгородської міської ради

ТЕГИ : TikiThaiштрафУжгородська міська рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат