Закарпатські рятувальники висадили 250 плодово-ягідних дерев (ФОТО)

admin 14.04.2014 09:56 СОЦІО

 

Закарпатська область: рятувальники провели передвеликодню толоку.

Не чекаючи Дня довкілля, який традиційно відзначається третьої суботи квітня, колектив закарпатських рятувальників провів  12 квітня, весняну толоку. Така весняна передвеликодня толока уже стала традиційною для Управління ДСНС України у Закарпатській області, а участь у природоохоронних заходах – справою звичною для кожного працівника служби «101».
 
У «суботнику» взяли участь всі підрозділи Управління ДСНС України у Закарпатській області, а це майже півтори тисячі осіб. Працівники долучили до загального прибирання не тільки своїх родичів, а й друзів. Спільною  працею дружній колектив рятувальників впорядкував територію загальною площею понад 14 га, де було висаджено 250 плодово-ягідних дерев та різноманітних кущів.
 
Також працівники Управління провели «генеральне» прибирання кабінетів та очистку прилеглої території; обрізали та побілили дерева. Не забули рятувальники й про оновлення пам'ятника ліквідаторам Чорнобильської АС, його було пофарбовано та облаштовано. Крім того, пожежники додатково оглянули та привели до належного вигляду пожежну техніку та обладнання.
Керівництво Управління ДСНС на чолі з начальником Управління Мирославом Щербеєм також долучились до загального прибирання.
 «Відрадно, що з кожним днем до заходів з впорядкування долучається все більше жителів краю. Спільними зусиллями звершується добра й благородна справа – зробити Закарпаття найкращим та найзеленішим. У цей день заходи, спрямовані на збереження навколишнього середовища, набувають масового характеру. Простіше: ми наводимо порядок і чистоту не лише в окремій організації чи місті, районі, селі, області, а в нашому спільному домі – єдиній державі Україна.
Важливо наголосити, що такі заходи є не лише певною трудотерапією, а й прикладом суспільно-корисної діяльності, способом спілкування та допомоги один одному», – зазначив начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : суботникВеликденьтолокаДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат