Футбол. «Таврія» — «Говерла». Післяматчеві коментарі + ВІДЕООГЛЯД матчу

08.04.2013 13:30 СПОРТ

Учора ФК "Говерла" перемогла у надважливому матчі "Таврію". Гра проходила у Сімферополі. У той же час полтавська "Ворскла" також перемогла і перемістилася на одну позицію вгору. Тепер найближчою командою є львівські "Карпати" від яких ми відстаємо на 8 очок. Попереду ще сім ігор у ПЛ.

Олександр Севідов, тренер:

— Буду коротким: я привітав хлопців з довгоочікуваною перемогою. Сьогодні ми обіграли непросту команду, дуже досвідчену. Мені здається, ми перемогли заслужено.
— Підготовка до цього поєдинку в Криму виправдала себе?
— Я тепер боюся, щоб це не стало традицією. Луцьк їздить на поїзді, а ми сюди їхали на автобусі. Півтори тисячі кілометрів — це досить складний шлях. Наступний виїзд у нас в Донецьк, тому керівники після цієї перемоги можуть сказати, щоб і туди ми їхали на автобусі. В Ужгороді вже тиждень йдуть дощі, тому там є проблеми з тренувальними полями. Є така приказка, що у природи немає поганої погоди, так це, напевно, про Крим. Нас досить тепло тут прийняли, спасибі президентові "Кримтеплиці" Олександру Модестович Васильєву. Ми підготувалися, хоча в нашій ситуації, де б ми не готувалися, відступати нам далі вже нікуди. Будь-яка втрата очок наближає нас до першої ліги. Звідси, напевно, і таке бажання у хлопців.
— Після перемоги ви знімаєте заборону на інтерв'ю своїх гравців?
— Я — ні. Не я його ставив, тому вирішувати керівництву клубу. Бачите, я даю інтерв'ю.


Олег Міщенко, гравець:

— Не думаю, що команда господарів була сьогодні слабкою. Просто ми дуже сильно налаштувалися на цю зустріч. Розуміли, що нам, як це не банально звучить, вже нікуди відступати. На кожен матч виходимо як на останній бій. Наш тренер вірить у всіх футболістів, він вселяє нам впевненість у своїх силах. Сьогодні, на мій погляд, ми досить цікаво комбінували і виявляли індивідуальні дії. тобто сьогодні, можна сказати, нам практично все вдалося. Ми довго відпрацьовували контратаки, швидкий перехід від оборони до атаки і повернення. сьогодні ми цей елемент футболу, думаю, повністю виконали.


Олег Лужний, тренер:

— Перш за все, я хочу вибачитися перед усіма вболівальниками за бездарну і безхарактерну гру. Не було волі, взагалі нічого не було. Я розумію, що так у футбол грати не можна, але я не можу зрозуміти, в чому причини. На тренуваннях всі виглядають просто супер, а коли виходять на гру, то зовсім інша команда.
— Вам не здалося, що деякі футболісти сьогодні просто не хотіли грати?
— Чому деякі? Всі однаково погано виглядали. Я не можу виділити жодного гравця. Буває, що можуть випасти два-три футболісти, але щоб усі були "мертвими"...
— У клубі можливі штрафні санкції для футболістів?
— Само собою, за таку гру обов'язково потрібно штрафувати.
— Можливо, було зверхній настрій перед матчем з аутсайдером?
— Думаю, так, хоча ми попереджали гравців, що гра з "Говерлою" буде складнішою, ніж з "Арсеналом". "Говерла" — дуже хороша команда, ми про це говорили на теорії. Думаю, була недооцінка суперника, а під час гри дуже складно зібратися. Яка різниця, виправдань тут бути не може.


23tshug по landsgraaf

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат