Влада взялася звітувати про роботу комунальних служб

05.04.2013 13:38 РАТУША

На офіційному сайті Ужгородської міської ради останнім часом стала з’являтися інформація про роботи з утримання об’єктів міського благоустрою.

Новація досить цікава: з одного боку, вона певним чином дисциплінує власне комунальні служби, робить їх прозорішими для громади, з іншого — заохочує громаду до небайдужості, активнішої участі в «комунальних» буднях міста.

Так, у дощовий четвер 4 квітня, комунальними службами міста, згідно з цією інформацією, було виконано чималий обсяг робіт. Зокрема, КПЗГ «Агромікс» проводило відновлення зелених насаджень на вул. Собранецькій, де були задіяні три одиниці техніки. КП «КШЕП» цього дня вивело бригаду двірників, які прибирали і підмітали тротуари згідно з графіком, чистили прибордюрні лінії вулиць Робочої, Митрака, Мукачівської, а також прибирали і підмітали Київську набережну, вулиці Волошина, Духновича, Капітульну, Ольбрахта. Працювала дорожня бригада, яка провела обстеження, прочищення зливової каналізації на вул. Грушевського, Заньковецької, Мукачівській (виїзд). Ужгородський ККП виконав роботи в столярному цеху з виготовлення рейок для лавиць, здійснив прибирання відкосу русла р. Уж від випадкового сміття тощо. А ПП «Промтехобладнання» замінило лампи на світильниках, що на вулицях Кармелюка, Базилевича, Тургенєва, Попова, а також відновлювало лінії електромереж на вул. Лісній та набережній Незалежності.

Цікаво, хтось із ужгородців бачив щось із переліченого? Будь ласка, поділіться своїми враженнями на нашому сайті або на електронну пошту редакції.

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат