Ледида представив начальника Перечинської РДА (ФОТО)

admin 03.04.2013 11:53 ПОДІЇ

У середу, 3 квітня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида офіційно представив держслужбовцям Перечинського району нового керівника.

Насамперед, керівник краю подякував за роботу попереднику Петра Грицика на посаді – колишньому голові райдержадміністрації Андрію Готьку. Відтак, зачитавши Розпорядження Президента, представив новопризначеного очільника району:
– Багато непростих завдань стоїть сьогодні перед керівництвом району – це, зокрема, приведення до ладу доріг, контроль за реалізацією реформ. Зокрема, у медичній сфері – одним з головних завдань для нас є якісна робота «швидкої», - наголосив   Олександр Ледида.
– Я повністю усвідомлюю, на що йду. Знаю, що попереду непроста і дуже відповідальна робота. Але, впевнений, з підтримкою колективу та керівництва області, зможемо вирішити більшість проблем, - звернувся до присутніх Петро Грицик.
Довідково: Петро Грицик народився 12 липня 1965 року у місті Ужгороді, громадянин України. Освіта вища, у   2005 році закінчив Міжрегіональну Академію управління персоналом за спеціальністю „Правознавство”, здобув кваліфікацію юриста; у 2011 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю „Управління суспільним розвитком”, здобув кваліфікацію магістра управління суспільним розвитком. Займався підприємницькою діяльністю, працював на посаді першого заступника голови Перечинської районної державної адміністрації та головою Перечинської районної ради.
Обирався депутатом Закарпатської обласної ради ІV скликання, депутатом Перечинської районної ради V скликання, є депутатом Закарпатської обласної ради VІ скликання. За вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток області та України, Петра Грицика двічі нагороджено відзнакою Закарпатської обласної ради та Закарпатської обласної державної адміністрації „За розвиток регіону” (2004 і 2010 роки), та відзнакою Президента України – ювілейною медаллю „Двадцять років незалежності України”.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Петро Грициколександр ледидаЗакарпаттяПеречинська РДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат