Каськів з Ледидою обговорили Олімпійські ігри, які, можливо, пройдуть у Закарпатті (ФОТО)

admin 07.03.2013 11:55 СОЦІО

 

У четвер, 7 березня, голова обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся із Головою державного Агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владиславом Каськівим.

Головне питання, що обговорили учасники зустрічі – проект «Олімпійська надія-2022». У разі проведення Олімпійських ігор в Україні, змагання у кількох видах можуть відбутися і на території Закарпатської області.

- Є відповідне доручення Президента України Віктора Януковича щодо цього проекту. Вже готове його техніко-економічне обґрунтування. Тож зараз всі сторони-учасники повинні сконцентруватися на виконанні своїх обов’язків, для того, щоб Україна змогла вчасно подати заявку на конкурс на проведення Зимових Олімпійських ігор у 2022 році, - відзначив Владислав Каськів.

Зі свого боку Олександр Ледида відзначив:

- Підготовка такого масштабного проекту – це хороший імпульс для подальшого розвитку Закарпаття, та, зокрема, Міжгірського та Воловецького районів. Адже, нова інфраструктура, об’єкти, зведені до Олімпіади, залучені інвестиції зробить привабливішим Карпатський регіон для туристів та нових інвесторів.

admin

ТЕГИ : Владислав Каськіволександр ледидаЗакарпаттяОлімпійські ігри 2022

Коментарі :


07.03.2013 12:18 панасович

все   правильно   каськив   молодець   журиться   засвои   8 гектарив на полонини


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат