Ніколайчук   лукавив...

22.02.2013 14:00 ПОДІЇ

У минулому номері друкованого варіанту газети РІО ми розмістили інтерв’ю з колишнім в. о. ректора УжНУ Віталієм Ніколайчуком, у якому він намагався розповісти, хто ж винен у розвалі провідного університету краю.


Як пише сайт Mukachevo.net, Ніколайчук був нещирим, бо на ньому також висять грішки. «Ніколайчук розказав про багатомільйонну шкоду, заподіяну університету керівниками його рівня. Водночас Ніколайчук приховав, що, будучи в. о. ректора, відсудив у УжНУ для себе 100 тисяч гривень. Підстав для цього не було. Ніколайчук заблокував подання університетом апеляції. Тут є ознаки корупції. Вийшло, що УжНУ йому винен зарплату за двома основними місцями роботи за кілька років.

Вибила гроші з УжНУ для Ніколайчука виконавча служба, котра з університету візьме додатково 10 % від 100 тисяч. Якщо взяти до уваги всі нарахування, то Ніколайчук «взув» УжНУ на рівному місці на 150 тисяч гривень. Скільки це стипендій, кожен порахує.

Крім того, за літо він збільшив борги університету десь на 300 тисяч гривень, бо «на бороду» робив ремонти своїх кабінетів у ректораті та на біофаці. УжНУ пощастило, що правління Ніколайчука стало короткочасним, інакше університет, за словами професора Юрія Мигалини, був би вже повним банкрутом», пише Mukachevo.net.

ТЕГИ : Віталій Ніколайчук

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат