Подальша доля Водоканалу ще не визначена

admin 06.02.2013 12:02 ПОДІЇ

І мер Ужгорода, і головний прокурор Ужгорода зійшлися у тому, що треба створити комісію аби вивчити питання про затвердження тексту договору щодо спільної діяльності «Водоканалу» та приватної структури.

Мер Віктор Погорєлов зазначив: «Я залишаю проект на вивчення у правовому полі. Давайте створимо комісію, а ви за згодою приймете рішення» - запропонував мер членам виконкому.    
Головний прокурор міста зазначив, що нещодавно в обласну прокуратуру поступило звернення від «Водоканалу».   Вони попросили перевірити рішення сесії щодо підприємства.
Днями на своїй сторінці у соціальній мережі член виконкому Олександр Волосянський припустив, що сьогодні на засіданні намагатимуться вирішити питання подальшої долі «Водоканалу».
Зокрема він зазначив, що членам виконкому нададуть для розгляду проект рішення про затвердження тексту договору про спільну діяльність між "Водоканалом" та приватною структурою, засновником якої є кіпрський офшор, і призначення відповідальної особи на підписання такого договору.
Текст договору сесія не затвердила 28.12.13 р., « директор ДМГ Касперов відмовився його підписувати, директор "Водоканалу" Омельяненко теж, оскільки вони знають, що таке підписання є сумнівним з точки зору закону. Таким чином, керівництво міста намагається прикрити сумнівне з точки зору закону підписання договору про спільну діяльність відсутністю юридичної відповідальності за колективні рішення (колективною безвідповідальністю)» - зазначив пан Волосянський

Мукачево.net

admin

ТЕГИ : віктор погорєловУжгородводоканал

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат