У Закарпатті почали випікати хліб з натуральних заквасок (ФОТО)

admin 04.12.2013 11:50 СОЦІО

 

У вівторок, 3 грудня, очільник краю Олександр Ледида відвідав   Верхні Ворота, що на Воловеччині, де було урочисто відкрито підприємство із виробництва хлібобулочних виробів.


На заході також були присутні директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Готько та Верхньоворітський сільський голова Іван Грига.
Це вже четверта хлібопекарня на території Воловецького району, але подібного типу - перша. Хліб, який вироблятимуть тут - виключно з натуральних заквасок. На виробництві встановлено обладнання італійського та угорського виробництва. Потужність виробництва - до 4 тонн хлібобулочних виробів у зміну, тобто 500 буханок хліба. Також в хлібопекарні вироблятимуть булочки, круасани, котрими залюбки поласують як діти, так і дорослі, впевнені власники. Загалом планується, що асортимент продукції буде складатися з 15 найменувань хліба та хлібобулочних виробів. Наразі на виробництві створено 10 робочих місць.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : олександр ледида

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат