З оголошеного на сьогодні мітингу в Ужгороді стирчать «вуха» ЄЦ

admin 28.10.2013 09:36 СОЦІО

Ужгородом поширювався заклик до батьків узяти дітей і вранці замість школи привести їх під міську раду протестувати проти переносу канікул на холодний період року.

Рішення про це за рекомендацією голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди було прийнято у п’ятницю. Поширює заклик, як повідомив один з ужгородських сайтів, і бере на себе відповідальність за акцію ГО «Молода ініціатива».

Тимчасово виконуючим обов’язки керівника цієї організації є Віталій Грегор, який засвітився вже в усіх ситуаціях, з яких намагалися роздмухати скандал, зокрема і щодо оновлення площі Народної. Грегором, як лялькою, смикає за ниточку нині головний піарщик Віктора Балоги Віктор Щадей. А справжнім очільником ГО є депутат Ужгородської міської ради, який пройшов за партійним списком Єдиного Центру, Олексій Гетманенко.

Олексій Гетманенко (крайній зліва) і "компашка" ужгородських скандалістів

Приєднався до «канікулярнихпротестів» і сам Віктор Балога – як завжди, у соцмережі Фейсбук.

На останньому сесійному засіданні міської ради протестувальниці-бабусі, яких привели на Поштову, щиро зізнавалися, що їм обіцяли по 50 гривень від Балоги. Тепер «на заробітки» кличуть уже ужгородських батьків і навіть дітей. При цьому в усіх коментарях, що звучать у ці дні на сайтах та в соцмережах, ніхто з тих, хто нібито так перейнявся здоров’ям дітей, не згадує, що, наприклад, у березні минулого року весняні канікули в Ужгороді за рішенням тієї ж міської ради почалися достроково – після вихідних, пов’язаних зі святом 8 Березня. Тоді поширювалися ГРВІ і затримавши дітей удома, багатьох з них уберегли від хвороби.

7dniv.info

admin

ТЕГИ : канікулишколавіктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат