Футбол. Пуканич переходить до "Говерли"

Футбол-уа та уа-футбол. 27.08.2013 19:23 СПОРТ

30-річний Адріан Пуканич, який до останнього часу захищав кольори Іллічівця, вже сьогодні має підписати контракт з Говерлою.

Адріан є вихованцем донецького "Шахтаря", хоча народився в Закарпатській області. Останні роки Пуканич грав за "Іллічівець" (з 2009 року). Ще в 2003 і 2004 роках Пуканич провів два матчі в складі національної збірної України, і навіть забив збірній Лівії.

Також головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний зацікавлений у переході в його команду 20-річного атакуючого півзахисника молодіжного складу "Шахтаря" Сергія Болбата.

Зараз йдуть переговори між клубами і футболістом. Шанси, що гравець на правах оренди перейде в "Говерлу", досить високі. Тим більше, не так давно В'ячеслав Грозний сказав, що шукає креативного футболіста саме на позицію в центрі поля, а до цього наставник і зовсім зізнався, що буде тільки радий посилитися молодими перспективними вихованцями клубів-грандів України.

У минулому сезоні Болбат у складі "Шахтаря-3" у другій лізі забив 12 м'ячів, а в нинішньому чемпіонаті молодіжних складів є кращим бомбардиром першості з шістьма голами в шести матчах. А не так давно Сергій Ковалець почав регулярно викликати Болбата ще й у молодіжну збірну України.

Футбол-уа та уа-футбол.

ТЕГИ : Адріан ПуканичФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат