Міськвлада оштрафувала ужгородця за земельні роботи

admin 16.08.2013 09:09 РАТУША

Вчора відбулося засідання адміністративної комісії, на розгляд було   винесено 80 протоколів про адміністративне правопорушення.


Більшість протоколів стосувалися порушення правил благоустрою міста,   а саме розміщення будівельних матеріалів, сміття на зелених та пішохідних   зонах. Розклейка рекламних оголошень у невстановлених місцях. Більшість людей визнавали помилковість своїх дій, зазначених в адмінпротоколі. Переважна більшість громадян отримала попередження. Проте були випадки, які вимагали наголосити що дане порушення серйозне і могло призвести до негативних наслідків.

Прикладом такого порушення були земляні роботи, а саме розриття без відповідних дозволів, карт, схем розміщення інженерних мереж. У випадку пошкодження водопроводу чи газопроводу, могли постраждати люди, тому адмінкомісією було вирішено оштрафувати даного громадянина. Міська влада черговий раз закликає мешканців міста дотримуватися правил благоустрою і не смітити в Ужгороді, в іншому випадку прийдеться відповідати за свої проступки згідно законодавства.

admin

ТЕГИ : Міська владаУжгородштраф

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат