Яким буде оновлений санаторій в Ужгородському районі (ФОТО)

текст і фото прес-центру Закарпатської ОДА 16.08.2013 11:27 ЗДОРОВ'Я

 

Рекреаційний заклад на Ужгородщині (с. Нижнє Солотвино), почали реорганізовувати ще у 2002 році. З 2006 року тут ведуть активні будівельні роботи. Уже працюють апарт-готель, ресторан, бювет, комплекс басейнів. Об’єкт буде лікувально-оздоровчим, працюватиме на базі лікувальних кременистих мінеральних вод, – повідомляє прес-центр ОДА.  


Зі станом будівельних робіт у санаторному комплексі «Деренівська купіль» у четвер, 15 серпня, ознайомився керівник краю Олександр Ледида.

- У своїй роботі, зокрема, у лікувальних цілях ми використовуватимемо 2 свердловини мінеральних вод – 544-ту та термальну. Оздоровчі та лікувальні послуги тут зможуть отримати люди, які мають хвороби внутрішніх органів та опорно-рухового апарату. Це стосується всіх верств населення, адже плануємо впроваджувати соціальну програму, - розповів керівник закладу Костянтин Янцо.



Після завершення будівельних робіт санаторний комплекс складатиметься із двох частин – лікувально-оздоровчої та розважальної. Зокрема, перша включатиме головний корпус, водолікарню, бювет з мінеральною водою, басейнами, спортивними майданчиками. Друга – сучасний спальний комплекс, розважальний центр тощо.


- Наш край відвідують туристи із багатьох країн, зокрема, з країн-сусідів - Білорусії, Чехії, Румунії. Цьому сприяє активне будівництво туристично-рекреаційних закладів у останні 7-8 років. Адже до того часу здебільшого використовувався ще радянський спадок цієї сфери. Та з часом закарпатці зрозуміли, що якість послуг потрібно тримати на відповідному рівні, а це можливе тільки завдяки створенню сучасних закладів, які могли б конкурувати як в межах України, так і за кордоном, - відзначив Олександр Ледида.

текст і фото прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : санаторійолександр ледида

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат