Після всіх зіграних матчів 2-го туру «Говерла» на 14-му місці (ВІДЕО

23.07.2013 14:21 СПОРТ

Другий тур Чемпіонату України не приніс несподіванок і пройшов відносно спокійно. В другій грі поспіль «Говерла» дає бій сильній команді, однак залишає поле без очок.

Суперник, київське «Динамо», і в другому турі виглядали якось важкувато. А влучив би   Лисенко в першому таймі у ворота, а не в штангу, динамівцям довелося б ще важче. Натомість у кінці першого тайму Мбокані забив два голи з різницею в одну хвилину. В другому таймі гостям довелося «сушити» гру. А в кінці поєдинку стався спірний момент, коли суддя призначив пенальті у ворота киян. На 87-й хвилині після подачі гравця «Говерли» з правого флангу м'яч влучив у притиснуту до корпусу руку Ленса, який знаходився в межах штрафної площі. Вердикт арбітра багато хто вважає помилковим, однак, як правило, подібні ситуації залишають на розсуд арбітра і претензій в подальшому не висловлюють. Іншої думки були гравці «Динамо». «Вони будуть покарані, — сказав після матчу Блохін. — Суддя завжди правий. Ми могли залишитися у вісьмох, вони підводять не тільки мене, а й команду.

Олег Блохін: «Не думав, що Люлька і Буяльський гратимуть проти нас — ми б тоді їх не віддавали. Команда вибудовує свій стиль, хочу привітати їх — «Говерла» виглядала гідно і з «Шахтарем», і сьогодні. Всім командам складно буде грати в Ужгороді. Вважаю, вам потрібно брати очки з конкурентами, якщо завдання стоїть утриматися в Прем'єр-лізі. Припустимо, зіграєте внічию з «Динамо» — а смисл? Потрібно обігравати своїх конкурентів».

В'ячеслав Грозний: «Я не розумію, чому ми створили стільки моментів за два матчі і не можемо забити. Вісім хороших моментів створили, але штанги, перекладини... Немає футбольної удачі. Шкода, ми за хвилину програли матч.

Потрібен час, терпіння, всі гравці для мене нові. На жаль, у нас немає плеймейкера. Немає конкуренції за багатьма позиціями, по захисникам, по нападникам. Кілька гравців отримали ушкодження і мені довелося в перерві зробити дві заміни.

Низький рівень реалізації, допускаємо елементарні помилки там, де не повинні допускати. Погано контролюємо м'яч. З «Шахтарем» ми краще контролювали м'яч, тому що вони самі грають і іншим дають, у «Динамо» більше пресингу було.

Балашов? Він набере кондиції і буде прогресувати. Ми поставили його проти Селіна, він міг обіграти його один в один. У другому через вимушені замін повернули Балашова в центр. Потенціал у нього великий. Лисицький? Тут питань бути не може.

Дякую всім за підтримку. Потрібно набратися терпіння. Я дав гравцям вихідний день, щоб вони поспілкувалися з сім'ями, відійшли від цього».

«Говерла» — «Динамо» — 1:2
Голи: Балашов (87 п.) — Мбокані (39, 40).
Попередження: Люлька (91) — Гармаш (79), Селін (86), Хачеріді (87).

«Говерла»: Чурилов, Дандеа, Виталий Лисицький, Рніч, Балафас, (Люлька 46), Трішович, (Буяльський 80), Трухін, Райчевич, Балашов, Лисенко, Ле Таллек, (Кополовець 46).

10 — Удари — 13
8 — Удари у створ — 5
8 — Кутові — 6

2-й тур
19—22 липня:

«Іллічівець» — «Дніпро» — 0:2
«Говерла» — «Динамо» — 1:2
«Арсенал» — «Металіст» — 1:2
«Металург» (Д) — «Карпати» — 1:1
«Севастополь» — «Шахтар» — 1:3
«Волинь» — «Таврія» — 1:0
«Чорноморець» — «Ворскла» — 1:1
«Зоря» — «Металург» (З) — 0:0

3-й тур
26 липня, п’ятниця:

«Металіст» — «Іллічівець» (19.00. «2+2»)
27 липня, субота:
«Карпати» — «Арсенал» (17.00. «2+2»)
«Ворскла» — «Металург» (Д) (19.00. «Футбол»)
«Дніпро» — «Зоря» (19.30. «2+2»)
«Металург» (З) — «Волинь» (21.30. «Футбол»)
28 липня, неділя:
«Таврія» — «Говерла» (16.30. «Футбол»)
«Шахтар» — «Чорноморець» (19.00. «Футбол»)
«Динамо» — «Севастополь» (19.30. «2+2»)

 photo 411043504370-438043C0435043D04380-1_zpsf78689b2.jpg

ТЕГИ : ФК Говерлафк динамов’ячеслав грознийолег блохінпрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат