Футбол. "Говерла" грає внічию з "Газ Метаном"

09.07.2013 14:12 СПОРТ

«Говерла» провела другий товариський матч міжсезоння.

Поєдинок із румунським «Газ Метаном» відбувся в Дебрецені. І в першому, і в другому таймах наші футболісти мали можливість вийти вперед. Особливо вдало діяли говерляни до перерви й не використали нагоди забити чотири голи. У воротах суперника могли розписатися Ле Таллек, Балашов і двічі Трішович. У другій сорокап’ятихвилинці румунська команда повністю оновила склад, а «Говерла» грала тим же складом (через мікротравми не вийшли на поле Трухін, Лисенко). Гра з командою-середняком румунської ліги закінчилася внічию — 0:0.

Днями «Говерла» підписала румунського захисника Александру. В’ячеслав Грозний: «Дуже кваліфікований виконавець, виступав за «Динамо» Бухарест. Він гратиме на позиції центрального оборонця. Ми задоволені його ставленням до тренувального процесу, рівнем гри».

«Ми намагаємося укласти угоди як із молодими перспективними виконавцями, так із досвідченими. Уже запросили з одеського «Чорноморця» Віталія Балашова, із «Карпат» - вихованця закарпатського футболу Михайла Кополовця, продовжили контракти з Трухіним, Райчевічем, підписали Лисицького.   Укомплектували воротарську лінію: Бабенко, Чурилов, Надь, із котрим ось-ось підпишемо угоду. В стадії домовленостей із Лисенком, Микуляком, двома київськими динамівцями. Ряд гравців є на перегляді. Зокрема дуже розраховували на В’ячеслава Шевченка з «Олександрії ». Хороший футболіст, може допомогти нашій команді в сезоні. На жаль, агенти гравця висунули зависокі фінансові вимоги, які поки клубу не по кишені. Однак ми продовжуємо пошук виконавців. Найближчим часом буде оприлюднено інформацію про підписання контрактів із ще кількома футболістами».

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат