Футбол. Молодіжка "Говерли" програла київському "Арсеналу" — 1:3

Інформаційний відділ ФК "Говерла" 02.07.2013 15:14 СПОРТ

Молодіжний склад «Говерли» провів черговий спаринг під час підготовки до нового сезону. Суперником ужгородців став столичний «Арсенал», який проводить збори в Мукачеві. Єиний гол за ужгородців на 43 хвилині забив Роман Ботвинник.

Перша половина зустрічі була за нашою молоддю. Підопічні Михайла Іваниці зуміли нав’язати супернику свою гру, не даючи створювати загрозу біля власних воріт. Непогані моменти для взяття воріт мав Сергій Курта. А в кінці першого тайму наші футболісти зуміли скористатися своєю перевагою. З центра поля пройшла передача низом, в штрафній суперника м’яч підхопив Ботвинник і спокійно переграв воротаря гостей — 1:0.

Другий тайм вийшов протилежним першому. На полі з’явилися новачки, які проходять оглядини в нашій команді. Гості досить швидко заволоділи ініціативою, що вилилося у три забиті м’ячі.

"Говерла" 1 тайм: Бендер - Васютін, Микуланинець, Гагун, Бабич - Ряшко, Вагін, Огар, Ботвинник, Тарасевич - Курта.

"Говерла" 2 тайм: У другому таймі на заміну виходили Смокоровський, Каганець, Шведюк та Токар.

***

У середу, 3 липня перший контрольний матч проведуть наймолодші «говерляни» з U-19. Підопічні Валентина Слюсара зіграють проти молодіжного складу київського «Арсенала» (U-21). Поєдинок відбудеться на мукачівському стадіоні «Харчовик». Початок о 10.30.

А ввечері о 18.00 на центральному полі ужгородського «Авангарду» пройде міжнародний товариський матч за участю нашої «Говерли» та словацького МФК «Земплін» (Міхаловце).

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

ТЕГИ : прем’єр-лігаФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат