Футбол. Райчевіч, Трухін, Балафас, Ле Таллек та Рніч залишаються в «Говерлі»

За інф. Інформаційного відділу ФК «Говерла». 01.07.2013 14:25 СПОРТ

«Говерла» продовжує підготовку до нового сезону. В суботу на стадіоні «Авангард», команда провела двосторонню гру. Матч складався з 4 таймів по 20 хвилин і завершилася з рахунком 7:1 на користь одного зі складів.

У поєдинку за переможців два голи забив Ле Таллек, котрий уже підписав контракт із «Говерлою». Решта м’ячів побували в сітці воріт завдяки гравцям, що перебувають на перегляді.

Перед грою тренер В’ячеслав Грозний у присутності колективу привітав Дмитра Трухіна з ювілеєм і підписанням особистого контракту з клубом.

Гендиректор клубу Іван Шіц також повідомив, що «Говерла» продовжила контракт із Райчевічем. «Знайшли спільну мову з воротарем Чуриловим, котрий прийшов до нас із Першої ліги. У стадії підписання контракту ще два гравці, прізвища яких поки що не називаю. Ведуться переговори про оренду закарпатських виконавців. Продовжують тренуватися Балафас, Бабенко, Рніч. У стадії перемовин щодо продовження контракту перебуваємо з нашим воротарем Надем».

Надалі команда готуватиметься до зустрічі із «Земпліном» (Міхаловце) у режимі дворазових тренувань. Нагадаємо, вона відбудеться 3 липня на стадіоні «Авангард». Початок о 18.00.

За інф. Інформаційного відділу ФК «Говерла».

ТЕГИ : прем’єр-лігаФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат