Як пройшло ЗНО-2013 у Закарпатті — думка громадських спостерігачів

admin 26.06.2013 10:36 СОЦІО

У четвер,   27 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція   «Підсумки проведення ЗНО-2013 в Закарпатській області: оцінка громадських спостерігачів».

Координатор громадського спостереження Громадянської мережі ОПОРА в Закарпатській області Святослав Бабіля розповість про особливості зовнішнього незалежного оцінювання у 2013 році, зокрема,   дотримання процедури ЗНО персоналом та учасниками, проведення так званих «технологічних перерв» та застосування металошукачів на пунктах тестування.
Традиційно, за підсумками спостереження, ОПОРА оприлюднить   рекомендації щодо покращення процедури підготовки та організації ЗНО у наступному році, які спостерігачі скерують до Українського центру оцінювання якості освіти.

Мережа ОПОРА в Закарпатській області спостерігала за проведенням ЗНО з десяти предметів: хімія, українська мова та література (дві сесії), іноземні мови, російська мова, математика (дві сесії), географія, історія України (дві сесії), фізика, біологія та світова література. Громадське спостереження охоплює усі 9 регіональних центрів оцінювання якості освіти та відбувається у 16 регіонах України.

Детальніше:
Святослав Бабіля, координатор кампанії громадського спостереження за ЗНО в Закарпатській області, 050 100 24 69, zakarpattya@opora.org.ua

Додаткова інформація:
Громадське   спостереження за ЗНО відбувається в рамках Альянсу Програми сприяння незалежному тестуванню в Україні (USETI LegacyAlliance).

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : ГМ ОпораЗНО-2013Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат