«Сталь» відмовляється від участі у ПЛ

12.06.2013 15:33 СПОРТ

Алчевська «Сталь», яка зайняла друге місце в Першій лізі і завоювала путівку до Прем'єр-ліги, відмовилася від участі у вищому футбольному дивізіоні. Це пов'язано з невідповідністю інфраструктури клубу вимогам елітного футбольного дивізіону, про це повідомляє nedelya.net.ua.

У той же час ФК «Олександрія» також не збирається брати участь у Прем'єр-лізі. Команда Володимира Шарана не готова зайняти місце «Сталі». За словами президента «Олександрії», клуб на даний момент не має в своєму розпорядженні такий склад, який зміг би конкурувати у Прем'єр-лізі. До того ж у Олександрії хочуть самі завоювати місце в ПЛ, а не користуватися неспроможністю третьої сторони.

Ймовірно місце «Сталі» посяде запорізький «Металург» або чернівецька «Буковина» — четверта команда Першої ліги.

Стосовно участі у ПЛ «Говерли», то голова Комітету з атестації футбольних клубів Сергій Стороженко сказав, що «Говерла» ще остаточно не зайняла місце вибулого з УПЛ «Кривбасу». «Тільки зараз настав момент, коли ми можемо сказати, що згідно з Регламентом, право на участь переходить до «Говерли». Ми не відмовляємо «Говерлі» в атестаті, але у неї ще такого атестата немає. Ми вирішимо це завтра або післязавтра. Комітет до 14 червня прийме всі остаточні рішення», — сказав Стороженко каналу «Футбол».

Швидше за все наступний сезон «Говерлу» тренуватиме новий тренер. Олександр Севидов заявив, що не має бажання працювати в клубі. «Відразу хочу внести ясність: оскільки я пов'язаний контрактом з «Говерлою», жодних угод з іншим клубом не підписував! Однак не приховую, що з ряду причин у мене немає бажання продовжувати співпрацю з ужгородцями. І моє рішення навряд чи зміниться, навіть якщо команда залишиться у Прем'єр-лізі», — цитує Севидова газета «Команда».

На цьому тижні два професійні клуби припинили своє існування «Кривбас» і «Кримтеплиця». Президент криворізького клубу клубу Олександр Лівшиць повідомив, що «такого клубу, як «Кривбас», більше не існує». У Молодіжному ж займатимуться дитячим футболом.

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-лігафк кривбасфк стальОлександр Севидов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат