Футбол, жеребкування УПЛ. Дійсних учасників у календарі 2013/2014 поки що 14

04.06.2013 19:16 СПОРТ

Сьогодні відбулося жеребкування календаря Чемпіонату України сезону 2013/2014. За його підсумками 15-та команда ПЛ гратиме перший матч із «Шахтарем», а другий з «Динамо».

Досі ще не відомі два учасники наступних змагань. Відповідно до рішень Загальних зборів, 15-а та 16-а команди були прожеребковані умовно. У свою чергу, друга команда Першої ліги за підсумками сезону 2012/2013 рр. алчевська «Сталь» ще не підтвердила свого наміру виступати елітному українському дивізіоні.

За словами в. о. гендиректора ПЛ Петра Іванова «Сталь» переживає фінансові труднощі, але отримала атестат на участь в чемпіонаті на наступний сезон. Також Петро Іванов повідомив, що «Говерла», яка претендує на місце «Кривбасу», також поки не отримала атестат. Таким чином, поки що відомий лише список учасників ПЛ з 14 команд.

Команди з одного міста розведені протягом сезону у домашніх та виїзних матчах. Також, згідно з клопотанням «Ворскли», полтавському клубу заздалегідь було присвоєно номер «9» — єдиний, який дозволяє проводити перші два тури у гостях. Це пов’язано з реконструкцією стадіону «Ворскла» ім. Бутовського». Також задоволено прохання «Карпат», аби львів’яни були господарями зустрічі у 1-му турі.

1 тур. 14 липня
«Севастополь» — «Чорноморець»
«Шахтар» — Команда № 15
«Динамо» − «Волинь»
«Таврія» − «Зоря»
Команда № 16 — «Іллічівець»
«Дніпро» − «Арсенал»
«Металіст» − «Металург» (Д)
«Карпати» − «Ворскла»

2 тур. 20 липня
«Севастополь» — «Шахтар»
«Металург» — «Карпати»
«Арсенал» — «Металіст»
«Іллічівець» — «Дніпро»
«Зоря» — Команда № 16
«Волинь» — «Таврія»
Команда № 15 — «Динамо»
«Чорноморець» — «Ворскла»

Календар матчів І кола (PDF, 0.1 MB)

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат