Олександр Шуфрич збирається судитися зі ЗМІ

16.01.2013 15:42 СПОРТ

«Заборгованості у нас перед футболістами немає, і те що писали кілька солідних ЗМІ – неправда. Через таку дезінформацію подаватиму позов до суду, адже такі качки, окрім особистого невдоволення псують імідж нашого клубу. Думаю, що в найближчий час прочитаємо в цих мас-медіа спростування відносно цих публікацій», - зазначив віце-президент.

Олександр Несторович також заперечив наявність якихось протиріч між тренерським штабом та керівництвом клубу, а також наявність   конфлікту всередині команди між українцями та легіонерами.

Віце-президент зауважив, що в клуба належне фінансування. Команда спокійно готується до сезону, згідно раніше складеного графіка. Наступні два навчально-тренувальні збори футболісти проведуть в чудових умовах, в турецькому місті Белек.  

Керманич «Говерли» також коротко проаналізував виступ команди в першій половині сезону, відмітивши, що жодної провальної гри, окрім матчу в Донецьку з «Шахтарем» у команди не було.   Виокремив при цьому два переможні поєдинки «Говерли» у рідних стінах проти донецького «Металурга» та сімферопольської «Таврії».

«Ці матчі свідчать, що в нас є потенціал і ми здатні вирішити самі свої завдання, не сподіваючись на проблеми інших клубів УПЛ», - додав Олександр Несторович.

Причинами невдач назвав короткий відрізок часу на підготовку команди та кадрову ротацію, а також звернувся до П’єрлуїджі Колліни, щоб той підвищував кваліфікацію наших арбітрів.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

ТЕГИ : ФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат