На «Авангарді» зловмисники знищили 4 секції цегляної огорожі

16.01.2013 15:39 СПОРТ

З неділі на понеділок вандалами було знищено 4 секції огорожі стадіону «Авангард» зі сторони вулиці Івана Франка.

Не знаю, мабуть, це наші вболівальники такі злі, що «Говерла» перебуває не на верхніх щабелях, а в хвості турнірної таблиці, замість того, щоб пітримати команду вони нищать майно стадіону», - так прокоментував цей інцидент віце-президент клубу Олександр Шуфрич.

Як зазначив директор стадіону «Авангард» Анатолій Салай , що в понеділок, 14 січня було виявлено понівечену огорожу. Одразу ж була створена комісія в складі представників відомчої охорони стадіону, міліції та представників дирекції стадіону. «Ми написали заяву до міліції, оцінили суму збитків. Нині пошуком зловмисників займаються правоохоронці», - повідомив А. Салай.

На думку директора стадіону, ймовірніше за все, це зробили відвідувачі нічного клубу «Максімус», який розташований навпроти стадіону. «Хлопці поверталися додому після дискотеки, можливо не дотанцювали, або хильнули зайвого, то й вирішили продемонструвати прийоми карате на огорожі стадіону», – додав він.

В той же час генеральний директор клубу Іван Шіц під час зустрічі з журналістами запевнив, що на «Авангарді» розпочинається другий етап реконструкції. Зокрема, над трибунами буде встановлено дах, який захищатиме вболівальників від опадів та сонячних променів.

Прес-служба ФК "Говерла"

ТЕГИ : ФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат