В українця у Закарпатті вилучили 9 ящиків сигарет

admin 26.04.2013 11:57 СОЦІО

25 квітня, близько 22.00, співробітники відділу прикордонної служби «Саловка» запобігли спробі незаконного переміщення через державний кордон до Угорщини підакцизних товарів.

У ході реалізації здобутої інформації про можливе переміщення через кордон поза пунктами пропуску сигарет, поблизу державного кордону було затримано чоловіка без документів, який назвався громадянином України. При собі затриманий мав гумовий човен та дев’ять картонних ящиків у чорному та синьому поліетилені.
Як з’ясувалося згодом, наш співвітчизник, мешканець одного з прикордонних населених пунктів, намагався у незаконний спосіб переправити до сусідньої країни сигарети марки «Фест» білоруського виробництва з акцизною маркою Республіки Білорусь. Загальна кількість сигарет, які були підготовлені до переправлення, склала 4500 пачок.
Чоловіка, а також весь його скарб, було затримано та доставлено до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів за порушення правил прикордонного режиму та спробу незаконного перетину державного кордону. Рішення про відповідальність перед законом та його подальшу долю визначить суд, який, до речі, може накласти на громадянина штраф у розмірі 3400 гривень.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : прикордонникиЧопський прикордонний загінЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат