Юні представники партій обговорять законопроекти "Про вищу освіту" в Ужгороді

admin 17.04.2013 11:41 ПОЛІТИКА

Молодіжне крило Політичної Партії «Фронт Змін» проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту».

Молодіжне крило Закарпатської обласної організації ПП «Фронт Змін» за участі молодіжних організацій опозиційних сил Закарпаття, а саме ВО «Свобода», «УДАРу» та ВО «Батьківщина», о 18.00 за адресою: м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 5 (3-ій поверх) проведе круглий стіл з обговорення законопроектів «Про вищу освіту».

Організатори запрошують всіх небайдужих до майбутнього вищої освіти в Україні взяти участь у цьому заході, висловити свою думку щодо існуючих законопроектів і внести свої пропозиції щодо вдосконалення системи вищої освіти.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської обласної організації політичної партії “Фронт Змін”

ТЕГИ : Закон "Про вищу освіту"Фронт змінУжгородмолодьЗакарпаття

Коментарі :


25.04.2013 20:36 888

Є   ще   модняцька   ,   наївна   і смішна   фраза :" скачав   у   інтернеті",   хіба   -   це   ОСВІТА ?, це   , як   щось   десь   поцупив!!


25.04.2013 20:29 888

Сучасна   освіта -   це коли   студент   каже" книжки",   але не знає   чим   відрізняється   підручник   від   монграфії ,   що   таке   академічне   видання, що   таке   періодика,   або   бібліографічний   покажчик,   або хто   є науковцями   рідного   вузу ?Люди   з   досвідом   для   молоді   не мають   поваги   !ДВА   ,   ТРИ   місяці   повчились   і підписують   обхідні   -   це стиль   сучасної   вищої   освіти


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат