Футбол. У неділю «Говерла» проведе матч у якому зобов’язана вигравати

ФК "Говерла" 11.04.2013 15:19 СПОРТ

У неділю 14 квітня «Говерла» в рідних стінах зіграє з сусідом по турнірній таблиці – запорізьким «Металургом». Цей матч буде особливим для команд, адже обидва колективи вийшли разом до Прем’єр-ліги, обидва знаходяться в зоні вильоту.

Як зазначив наставник «Говерли» Олекандр Севідов у ефірі передачі «Час футболу»: «Металург» — це добротний колектив, але вже очевидно, що це команда Першої ліги. Тим не менш, у звітному матчі вони намагатимуться сильно грюкнути дверима».

Окрім дискваліфікованих Бояна Малішича та Володимира Лисенка клубний лазарет поповнився Станіславом Печенкіним, який напередодні матчу з «Таврією» зламав ногу. Вже тривалий період лікуються півзахисники Олександр Ситник та Давід Одонкор. Цілком ймовірно, що до матчу з запоріжцями відновиться швидкий Дмитро Трухін, який вже займається в загальній групі. Саме Дмитру належить єдиний переможний гол у ворота запорізької команди в домашній грі минулого сезону. А в виїзному матчі першого кола Трухін віддав гольову передачу на Олега Міщенка, який вивів нашу команду вперед.

У складі «Металурга» не зіграє туніський хавбек Слім, який відбуватиме дискваліфікацію.

У рамках чемпіонату України «Говерла» та «Металург» провели 13 матчів, у яких 8 разів перемогу святкував «Металург», 4 рази матчі завершувалися внічию і одного разу вдома перемогла «Говерла». Різниця забитих та пропущених м’ячів 18:5 на користь «Металурга».
У першому колі поєдинок команд завершився з рахунком – 1:1.
В рамках Кубку України команди зустрічалися одного разу в минулому сезоні. В 1/16 наша команда поступилася «Металургу» у Запоріжжі – 0:1.

Судитиме матч арбітр Юрій Можаровський (Львів), асистенти — Олександр Якименко (Київ), Олег Муравйов (Маріуполь). Додаткові асистенти – Анатолій Абдула (Харків), Юрій Вакс (Сімферополь). Резервний арбітр – Володимир Жарий (Дніпропетровська область). Інспектор – Володимир Шевченко (Київська область). Делегат ФФУ – Сергій Макаров (Київ).

У цьому сезоні Юрій Можаровський вже проводив матч за участю нашої команди – це було в матчі 11-го туру, коли «Говерла» грала в Києві проти столичного «Арсеналу». Той двобій завершився поразкою закарпатців з рахунком – 0:2.  

24-й тур
12 квітня, п’ятниця:

«Волинь» — «Іллічівець» (17.00. «2+2»)
«Чорноморець» — «Дніпро» (19.15. «Футбол»)
13 квітня, субота:
«Кривбас» — «Таврія» (15.30. «2+2», «1+1 Int.»)
«Шахтар» — «Зоря» (16.00. «Футбол», «Перший», «Інтер+»)
«Карпати» — «Динамо» (17.30. «2+2»)
14 квітня, неділя:
«Говерла» — «Металург» (З) (16.00. «Футбол»)
«Ворскла» — «Металіст» (18.30. «Футбол»)
«Арсенал» — «Металург» (Д) (19.30. «2+2»)

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

ФК "Говерла"

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат