Мешканці з вул. Лермонтова благають мера згадати про них

21.12.2012 16:03 РАТУША

До редакції вкотре звертаються обурені мешканці вулиці Лермонтова (приватний сектор), які втомилися жити, у буквальному розумінні, в темряві. Річ у тім, що мешканці з майже двадцяти будинків — серед яких малолітні, пенсіонери, інваліди — з минулого року після п’ятої вечора не виходять із дому без ліхтариків. Чотири вуличні ліхтарі з невідомих для людей причин ще торік відімкнули від електроживлення.


Цей мікрорайон, що розташований на території ЖРЕР № 4, а також недалеко від центру міста, без перебільшення, є травмонебезпечним з огляду на глибокі калюжі, вибоїни, а також пастки під ногами — відкриті каналізаційні колодязі. Страшно уявити, що тут буде, коли розбиту вщент дорогу присипле снігом.

Мешканці не втомлюються дивуватися мерові Погорєлову, який, буваючи під час ремонту на вул. Швабській, жодного разу не звернув увагу на катастрофічний стан на вулиці, що поруч зі Швабською, й пропонують назвати... її на його честь, може, тоді градоначальник відреагує нарешті на насущні потреби своїх учорашніх виборців.

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат