Футбол. «Говерла» — «Динамо» — 2:4 (КОМЕНТАРІ, ФОТО, ВІДЕО, РАХУНКИ)

30.11.2012 17:52 СПОРТ

 

В Ужгороді відбувся перший матч 18-го туру ПЛ.

Матч проходив на тяжкому полі — другий день в Ужгороді дощова погода. Можливо через це гості не змогли продемонструвати всі свої якості. Явної переваги динамівців над ужгородцями на полі не спостерігалося. Особливо це стосується кінцівки, коли гості почали грати на утримання рахунку. Загалом, футболісти «Говерли» в основному покладалися на контратаки, які часто закінчувалися неточними ударами по воротах Коваля. Набагато точнішими в пробитті по воротах були кияни. В результаті, у боротьбі з суперником та погодними умовами, фортуна була на боці «Динамо».

b}Голи: Балафас (13), Райчевіч (61) — Аруна (14), Ідеє (18), Дуду (45+2), Ярмоленко (72).
Вилучення: Балафас (90, за розмови) — Богданов (89, друга жовта).

12 — Удари — 10
5 — Удари у створ — 7
6 — Кутові — 5
2 — Попередження — 3

Олександр Севідов:
- Приємно бачити, що після поразки ви посміхаєтеся, сьогодні вам не було соромно за нашу команду. Вітаю київське «Динамо» з перемогою, вони сьогодні нас «не пробачили» практично за жодну помилку. Грою та самовіддачею підопічних задоволений, а рахунком – ні. Якщо попереду у нас щось виходило, то флангові гравці нашої оборони часто допускалися помилок. Незважаючи на те, що ми аутсайдери, забиваємо немало – два голи забити «Динамо» - це вагомий показник, але ще більше пропускаємо. Над цим і будемо працювати на зборах. Я як і обіцяв, що будемо грати, то ми грали в футбол як з грандами, так і з усіма суперниками.
- Куди зникли із заявки Допілка з Макаренком?
- Якщо є домовленість з «Динамо», то її слід виконувати, але не таким чином, що мені про це кажуть за годину до початку матчу.   Тому поставили на місце Макаренка Печонкіна, саме через це його й «переїхав» збірник Андрій Ярмоленко.   У нас сьогодні взагалі не залишилося жодного гравця захисної ланки: Грінченко відбуває дискваліфікацію, Мелікян, Єлісєєв   та Ситник   травмовані. Якби був Макаренко, то Ярмоленко не мав би таких можливостей, але якщо «Динамо» боїться команди, яка посідає передостанню сходинку в турнірній таблиці, то це нам лише «плюс».
- Вже завершилася перша частина Чемпіонату, вже знаєте, тих гравців, які залишаться в команді, а з ким доведеться попрощатися?
- Безумовно є списки гравців, які не зовсім нас влаштовують, є список гравців, яких нам би хотілося запросити. Сюди складно «заманити» хороших футболістів, але тим не менш, я вас запевняю команда битиметься до кінця.
- Які позиції потребують підсилення?
- Нам би хотілося мати швидких футболістів, які можуть безболісно для команди змінити Трухіна та Одонкора.
- Що скажете про стан поля?

Олексій Михайличенко:
- Гра вийшла важкою, напруженою. Важке було поле, суперник був вмотивований на поєдинок.   Ми пропустили першими, можливо через те, що в моїх підопічних після перегляду поєдинку «Говерли» з «Шахтарем» склалося про господарів неправильне уявлення. «Говерла» продемонструвала бійцівські якості, хороший рівень гри. Добре, що ми не поступилися, бо на такому полі створювати щось дуже важко. Тому на перший план виходила фізична готовність, уміння вести боротьбу, та не допустити багато помилок. Ми раді, що завершили цей рік у Чемпіонаті України перемогою.

18-й тур
30 листопада, п’ятниця:
«Говерла» — «Динамо» — 2:4, «Кривбас» — «Шахтар» — 0:2.
1 грудня, субота: «Металург» (З) — «Металіст» — 1:3, «Металург» (Д) — «Дніпро» — 0:0, «Карпати» — «Ворскла» — 2:0.
2 грудня, неділя: «Таврія» — «Іллічівець» — 1:0, «Волинь» — «Чорноморець» — 0:2, «Арсенал» — «Зоря» — 0:1.

1. «Шахтар» — 51
2. «Дніпро» — 38
3. «Динамо» — 37
4. «Металіст» — 36
5. «Чорноморець» — 30
6. «Металург» (Д) — 26
7. «Волинь» — 23
8. «Арсенал» — 23
9. «Іллічівець» — 22
10. «Зоря» — 22
11. «Кривбас» — 21
12. «Таврія» — 21
13. «Ворскла» — 20
14. «Карпати» — 19
15. «Говерла» — 11
16. «Металург» (З) — 3

Голи Огляд

ТЕГИ : прем’єр-лігаФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат