Двох неповнолітніх сирійців-нелегалів затримали у Закарпатті (ФОТО)

12.11.2012 11:47 ПОДІЇ

11 листопада прикордонники Чопського загону припинили спробу незаконного перетину державного кордону чотирма громадянами Сирії.

У вечірній темряві прикордонний наряд відділу «Паладь Комарівці» за допомогою тепловізійного приладу виявив рух кількох осіб в бік кордону, після чого висунувся на затримання невідомих. А вже за декілька хвилин доповів у підрозділ про затримання чотирьох осіб чоловічої статі, які намагались незаконно перетнути державний кордон з України до Словаччини.
Як і в більшості випадків затримань незаконних мігрантів, «горе-мандрівники» повідомили, що не мають при собі жодних документів, а на запитання про їхнє громадянство відповіли, що є громадянами Сирії.
В ході подальшого встановлення обставин правопорушення затримані все-таки надали вартовим кордону паспорти громадян Сирії для виїзду за кордон, що належать трьом з чотирьох затриманих. Таким чином було встановлено, що одному сирійцю 39 років, другому – з його слів – 32, а молодшим, згідно даних зазначених в документах, виповнилось лише 9 та 12 років. Пунктом призначення своєї подорожі «квартет» назвав Німеччину.
Правопорушників було доставлено до підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : Чопський прикордонний загіннелегалиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат