«Просіть і дано буде вам»?..

09.11.2012 15:53 РАТУША

Громадяни дедалі більше втрачають надію знайти вирішення своїм проблемам у владних коридорах і все ж роблять це через безвихідь.

Як повідомляє офіційний сайт м. Ужгорода та Ужгородської міської ради, цього тижня на прийом до міського голови Ужгорода В. Погорєлова надійшло 38 заяв від громадян. Зважаючи на те, що зима вже не за горами, багато звернень стосувалися саме отримання субсидій мешканцями багатоповерхівок, а також чимало скарг надійшло від громадян із приводу поламаних кришок на люках, які перебувають на утриманні галузевих структур. Зокрема у зверненнях йшлося про розбитий люк на вул. Швабській, що перебуває на утриманні Утелу, про відкритий люк на розі вул. Анкудінова і вул. Будителів, який належить ПАТ «Закарпатгаз», тощо.

Однак не всі бажаючі зустрітися з мером змогли потрапити на прийом. Так, до редакції звернулися мешканці з вул. Польової, яким у прийомі відмовили. Вони вкотре поскаржилися, що поблизу стоматполіклініки стоять калюжі завглибшки з метр, на прилеглій вул. Лермонтова відсутній каналізаційний люк, тож діти, старі люди, інваліди змушені ходити через яму по хиткій дошці.Тут відсутнє вуличне освітлення, вщент розбита дорога і поблизу ЖРЕРу, натомість каналізаційний люк на вул. Швабській біля магазину «Фонтан» ремонтники залили асфальтом. Люди дивуються, невже проводячи ремонт Швабської, не можна було хоча би трохи уваги приділити бічній вуличці, що потопає у багнюці? І куди пішла бруківка з вул. Швабської, запитують наші читачі.

Хочеться вірити, що на наступний прийом люди таки потраплять та зможуть нарешті отримати відповіді на наболілі питання безпосередньо від самого голови Ужгорода.

Загалом за 9 місяців поточного року ужгородці подали владі 2 тис. 847 звернень, що на 547 звернень менше, ніж за аналогічний період минулого року.

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат