Ужгородська Говерла погрожує знятись з чемпіонату України

05.11.2012 13:50 СПОРТ

Ужгородський клуб опублікував чергову заяву на своєму офіційному сайті, адресовану главі ФФУ Анатолію Конькову, президенту ПЛ Віталію Данилову, куратору суддівського комітету ФФУ П'єрлуїджі Колліні, президенту Ворскли Костянтину Жеваго і директору телеканалу Футбол Олександру Денисову.

"Футбольним клубом Прем'єр Ліги робиться все для того, щоб відповідати вимогам та критеріям, встановленим ФФУ та ПЛ. За рекордні терміни нами був відновлений стадіон Авангард в місті Ужгороді, підвищуємо рівень інфраструктури, регулярно платимо необхідні внески - в тому числі і на утримання корпусу арбітрів. І, на нашу думку, ми маємо повне право на доступ до інформації з оцінки роботи арбітрів у кожному матчі і їх критеріїв.

Ми неодноразово попереджали, що в разі продовження систематичності помилок арбітрів у бік нашої команди ми будемо йти на крайні заходи для відстоювання своїх прав і інтересів. І тепер ми впевнені, що час переходити до дій.

Наразі ми маємо цілком обґрунтовані претензії до роботи бригад арбітрів в наступних матчах:

1. Чорноморець Одеса-Говерла Ужгород 3:2

2. Говерла - Зоря Луганськ 0:1

3. Іллічівець Маріуополь - Говерла 2:0

4. Говерла - Таврія Сімферополь 2:1

5. Металург Запоріжжя - Говерла 1:1

6. Волинь Луцьк - Говерла 2:1

Як бачимо, в даному переліку присутні не тільки матчі, в яких наша команда зазнала поразки, але навіть переможні для нас ігри. Більше того, у нас абсолютно відсутні претензії до дій арбітрів у певних матчах, де ми втрачали очки, наприклад, проти Карпат, Арсеналу і Кривбасу, а також матчах проти грандів вітчизняного футболу. Напевно, їм у матчах проти нашої команди допомога арбітрів поки не потрібна.

Шляхом простої математики можна порахувати, що у зв'язку з вищезазначеними помилками наш клуб недорахувався мінімум п'яти залікових пунктів і наразі перебував би не в зоні вильоту. І якщо в нашому футболі все ж правила для всіх однакові, то просимо Вас належним чином відреагувати на цей лист. Адже ігнорування проблеми ніколи не призведе до її вирішення.

Ми вимагаємо,

1. Надати нам інформацію щодо оцінок і висновків інспекторів даних матчів щодо дій бригад арбітрів.

2. Надати інформацію про санкції щодо арбітрів вище перелічених матчів, і пояснення - чому більшість з них вже в наступних турах продовжувала працювати.

3. Публічного коментаря дій арбітрів у наведених матчах Куратора суддівського комітету ФФУ П'єрлуїджі Колліни.

4. Публічних пояснень, за якими критеріями був допущений до обслуговування матчів ПЛ арбітр Костянтин Труханов, який регулярно допускає грубі помилки, у тому числі в матчі Першої Ліги за участю ПФК Севастополь - Говерла Ужгород?

У разі невиконання даних вимог і ігнорування нашого листа ми попереджаємо керівництво ФФУ і ПЛ, телеканал Футбол, а також керівництво команди Ворскла, що ми відмовляємося проводити домашній матч проти полтавської Ворскли, який має відбутися вже в п'ятницю.

У разі подальшого ігнорування наших вимог і відсутності гарантій об'єктивного і кваліфікованого арбітражу в наступних матчах чемпіонату нами буде ухвалено принципове рішення про зняття команди з чемпіонату України серед команд Прем'єр Ліги".

ТЕГИ : ФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат