Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1140, 20

Погорелов про своє бачення ситуації в Ужгороді та державі

У четвер, 10 липня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція двічі міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова.

В Ужгороді ремонтують вулицю Краснодонців

Завершити ремонт тут планують до кінця тижня. «Чимало ужгородців відчули на собі, в наскільки жахливому стані перебувала вулиця Краснодонців.

Центр Ужгорода буде розкопаним ще до середини серпня

Таке рішення мають прийняти у середу на виконкомі Ужгородської міської ради.

На проспекті Свободи встановлять 48 урн для сміття

Сьогодні на проспекті Свободи почали встановлювати урни для сміття. Як повідомив в.о.міського голови Віктор Щадей, усього планують облаштувати 150 смітників у різних районах Ужгорода.

Коли наведуть порядок на набережних Ужгорода?

Ремонтні роботи на Набережній Київській та Незалежності продовжили ще на тиждень. Про це стало відомо сьогодні, 2 липня, на засіданні виконкому.

Борг Держказначества   Ужгороду — 48 млн. грн.

Так, наразі на рахунках міста є 48 млн. гривень, але їх отримати неможливо. Міська рада, отже, чекає змін. І якщо на рівні ВРУ буде прийнято рішення про розширення прав місцевого самоврядування, Ужгород зможе більш вільно використовувати свої кошти, і це вирішить ситуацію.

Порушення правил паркування лишається найболючішою проблемою для мешканців Ужгорода

Нещодавно, працівники ДАІ, громадські активісти та журналісти провели вже далеко не перший рейд вулицями Ужгорода на предмет правильного паркування водіїв.

В Ужгороді збирають гроші для ужгородців, які служать в зоні АТО


На засіданні виконкому вирішили відкрити картковий рахунок на ім’я Мирослави Лендьел, доктора політичних наук, професора, проректора УжНУ з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків.

В Ужгороді почали   ліквідовувати стихійні сміттєзвалища? (ФОТОФАКТ)


Сьогодні комунальники КШЕПу повністю прибрали сміття з контейнерного майданчику на вулиці Заньковецької, 36. Звідси на шести вантажівках вивезли 48 м куб. відходів.

Громадська рада Ужгорода хоче перейняти швейцарський досвід самоврядування

26 червня в м.Ужгород відбудеться розширене засідання Президії Громадської ради ІІ скликання при Закарпатській обласній державній адміністрації.

В Ужгороді відремонтували 14 вулиць (ФОТО)

В Ужгороді асфальтують Бородіна на «п’яному базарі».

Ужгород виділив 500 тисяч гривень на ремонт школи (ФОТО)

Наразі в ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, що на набережній Незалежності, замінюють покрівлю, яка протікала. Завдяки допомозі Закарпатської обласної ради і благодійного фонду «Віза» шкільний дах повністю відремонтують.

На Ужгородській ЗОШ №3 ремонтують дах

Наразі в ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, що на набережній Незалежності, замінюють покрівлю, яка протікала. Завдяки допомозі Закарпатської обласної ради і благодійного фонду «Віза» шкільний дах повністю відремонтують.

На вулиці Єрмака полагодили ліхтарі


Майже рік мешканці будинків №39-45 на вулиці Єрмака в Ужгороді просили колишню міську владу поремонтувати вуличні ліхтарі. Як розповів юрист Василь Попович, наприкінці травня люди звернулися до в.о.міського голови Віктора Щадея. Цього тижня комунальники полагодили освітлення на вулиці.

Ужгород від сьогодні має історико-архітектурний план

Аби врегулювати забудову, капітальний ремонт і реконструкцію історичних будівель та споруд, архітектурно-містобудівна рада Ужгорода розглянула і ухвалила історико-архітектурний опорний план міста. Документ на замовлення міськвиконкому розробив Микола Гайда, заступник директора НДІ пам'яткоохоронних досліджень Міністерства культури України.

В Ужгороді почали асфальтувати одну з найпроблемніших вулиць (ФОТО)

В Ужгороді асфальтують перехрестя вулиць Минайської і Можайського.

В Ужгороді поминали військових, які загинули на Донбасі (ФОТО)

Как мы уже сообщали, под Луганском погибли четверо жителей Закарпатья

Ужгород очистять від стихійних сміттєзвалищ

Упродовж двох тижнів в Ужгороді ліквідують понад три десятки несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ. Про це повідомив в.о.міського голови Віктор Щадей.

У п’ятницю в Ужгороді розіграють велосипед (АФІША)

У п’ятницю, 20 червня, в Ужгороді відбудеться велосипедний заїзд «Green Ride».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат